Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire Chipuri clasa D TAS5142

Postări Recomandate

Detin un home cinema de care eram multumit, destule intratri analog/digitale streaming etc, dar decand l-am mutat intr-o camera mai mare, unde sunt nevoit sa il folosesc la un volum mai mare, calitatea sunetului scade drastic.Initial am crezut ca este o problema de alimentare, nu a fost. chipul TAS5142 in configuratie SE are 10%thd+n la 30W clip...Sunt curios daca exista alt chip "drop-in" , am cautat pe google nu am gasit ceva concret.

Modulul audio este destul de mare, m-am gandit sa il schimb cu totul, darsursa, este transmisa pe un cablu flex de densitate mare, prea mare incat sa ii pot face eu modificari, sau a face un adaptor.(la un posibil modul nou).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu vreau putere mai mare, vreau calitate mai mare...http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tas5142.pdf conform pdfului asta, in SE (4x) la 20W inca sta sub 1% distorsiuni iar la 30W 10%.Eu sper sa gasesc un chip, in acelasi pachet, cu aceiasi pini ~echivalent~ dar care se ofere o calitate mai buna....

Am scotocit pe tme si google, dar cum am zis mai sus nu am gasit nimic...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări