Vlad20 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Detin un home cinema de care eram multumit, destule intratri analog/digitale streaming etc, dar decand l-am mutat intr-o camera mai mare, unde sunt nevoit sa il folosesc la un volum mai mare, calitatea sunetului scade drastic.Initial am crezut ca este o problema de alimentare, nu a fost. chipul TAS5142 in configuratie SE are 10%thd+n la 30W clip...Sunt curios daca exista alt chip "drop-in" , am cautat pe google nu am gasit ceva concret. Modulul audio este destul de mare, m-am gandit sa il schimb cu totul, darsursa, este transmisa pe un cablu flex de densitate mare, prea mare incat sa ii pot face eu modificari, sau a face un adaptor.(la un posibil modul nou). Link spre comentariu
[i_unit] Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Daca tensiunea de alimentare va ramane nemodificata, vei putea extrage o putere mai mare doar prin btl. Avand in vedere insa ca puterea sursei este limitata, practic nu vei obtine rezultate mai bune dpdv al puterii. Link spre comentariu
Vlad20 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Nu vreau putere mai mare, vreau calitate mai mare...http://www.ti.com/lit/ds/symlink/tas5142.pdf conform pdfului asta, in SE (4x) la 20W inca sta sub 1% distorsiuni iar la 30W 10%.Eu sper sa gasesc un chip, in acelasi pachet, cu aceiasi pini ~echivalent~ dar care se ofere o calitate mai buna.... Am scotocit pe tme si google, dar cum am zis mai sus nu am gasit nimic... Link spre comentariu
Vlad20 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum