Florinel TV Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Buna seara...la multi ani...acum ca stam mai mult cu timpul liber...am vazut pe un site ca se repara panelurile LCD...tipul ia in jur de 150 pt un display de 32"...intrebare mea ar fi?ce naiba ii face? Stima Pai cei face il repara , desfa panelul nui chiar asa de simplu + de asta poti buli display-ul se pot deslipi panglica de pe sticla si atunci trebuie sai cumperi clientului tv de nou + ca si o banda de led este circa 150ron si manopera mai trebuie ca doar vorba aia cine dracu repara de gratis ca na doar no fi televizorul meu adica a lui si mai plateste chirie si multe alte taxe la stat pentru cine are firma atunci nui asa de greu A si daca repara cu traseie atunci este mai greu ca acolo umbli ca cu un ou , daca nu ai miini de chirurg atunci bulesti folia si canci bani , si dupa un anumit timp ramii fara vederi din cauza asta ca obosesti ochii si sa stii ca nui chiar asa de usor , ca daca merge cu tv-ul clientul la alt atelier si spune ca iai stricat tv-ul atunci nici becali nu te mai poate scoate ca clientul stie una sibuna ca el nu vrea alt tv ci sipe al lui si atunci te vad pe unde scoti camasa , sper ca ai inteles , eu chiar nu ma complic fara 200ron nici nu ma gindesc sa desfac tv-ul , si sati mai spun sa vina si clientul sa stea linga tine ca nu vrea sa lase sa vada si el cei faci si nu cumva sa furi citeva piese din tv atunci chiar as vrea sa vad ce sa mai zici de ce costa asa de mult Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Eu niciodata nu tin clientii langa mine...daca vor sa-l lase la reparat il lasa, daca nu nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum