danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Multumesc de idee dar trebuie sa-ti spun ca electronica aceasta necesita si programare.Eu si cu programarea suntem doua drumuri paralele.Eu in liceu nu m-am pregatit cu niciun limbaj pentru a urma o facultate de electronica si nivelul meu de matematica a fost m2 si nu m1.E o diferenta intre cele 2.As putea face meditatii dar ce rost ar avea?Am avut note mari in clasele inferioare la matematica dar acum cand privesc cu teama manualul de matematica m1 nu inteleg nimic din el.Daca Thunderer te-a intrebat daca ai telefon eu te intreb daca ai PC? Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am laptop.Dar care e rostul intrebarilor acestea? Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Acum te intreb, ai internet, stii unde este biblioteca scolii, daca aveti asa ceva in scoala, sau biblioteca oraseneasca sau din localitatea ta? Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Da,avem biblioteca in oras. Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Pai mergi la biblioteca, imprumuta carti din domeniul in care vrei sa te pregatesti si incepe sa studiezi!Te mai uiti si pe internet, mai intrebi si aici pe forum si ceva o sa iasa....poate....Daca nu, la lopata. De salahori este mereu nevoie... Link spre comentariu
Vizitator iuliean Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Draga Alex , in orice meserie o sa fii apreciat dupa cum te regasesti ca pricepere , cunostiinte profesionale si seriozitate printre ceilalti colegi de profesie ! Mai intii trebuie sa "oferi" tu ceva solid si de calitate si apoi va veni si aprecierea ! Daca o sa alergi sa cauti intii de toate salariul cel mare , o sa fii dezamagit si nici la capitolul experienta nu vei progresa ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Mai am un an de liceu si caut loc de munca.Implinesc 18 ani peste cateva luni si spre deosebire de altii eu nu am pile,bani si alte metode financiare ca sa-mi platesc munca depusa individuala. Este un procent de somaj mai ridicat in judetul meu. Grav! Chiar foarte grav. Mai ai doar un an pina termini liceul si inca nici o firma nu ti-a oferit un post de inginer sef sau de director? D-aia se duce tara asta de ripa! Apropo: "eu nu am pile,bani si alte metode financiare ca sa-mi platesc munca depusa individuala." zicei de cei care nu stiu sa se exprime! Tu ce intelegi de aici? Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Eu inteleg de acolo ca nu toata lumea isi poate plati taxa de prelungire a contractului de munca.Asa i s-a intamplat varului meu care a fost concediat din cauza neplatirii sefului cu 10 milioane de lei taxa.Dupa ce a fost concediat stiu de el ca s-a angajat in Italia ca sofer dar nu stiu la ce firma si in ce oras. Sunt foarte sigur ca avea un contract de munca permanent. Editat Decembrie 13, 2016 de alex77 Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Cum adica "taxa de prelungire a contractului de munca"? Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Firma lui era falita si mai erau putini oameni care lucrau acolo.Salariul lucratorilor era foarte mic asa ca seful s-a decis sa faca niste modificari ilegale.Le-a intrerupt contractul de munca celor ce nu dadeau spaga si celorlalti le dadea din suma sa(adica o impartea cu cine avea spaga). Daca nu ai spaga esti un nimeni-motto-ul firmelor romanesti.Si asta o stiu din mai multe intamplari. Editat Decembrie 13, 2016 de alex77 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Folclor de autobaza! Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Firma lui era falita si mai erau putini oameni care lucrau acolo.Salariul lucratorilor era foarte mic asa ca seful s-a decis sa faca niste modificari ilegale.Le-a intrerupt contractul de munca celor ce nu dadeau spaga si celorlalti le dadea din suma sa(adica o impartea cu cine avea spaga).Daca nu ai spaga esti un nimeni-motto-ul firmelor romanesti.Si asta o stiu din mai multe intamplari.Alex77, pune mana pe carte si lasa legendele deoparte.... Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Alex77, pune mana pe carte si lasa legendele deoparte.... Poate asta e o legenda pentru tine dar pentru mine nu e asa.Eu trebuie sa imi pierd vremea la un profil inutil si demodat.Nu am nimic personal cu electronistii dar sa-mi pierd timpul prin carti de n ori fara o vacanta mi se pare o robie asupra noastra.Cu ce ne ajuta ce invatam noi din scoala?La ce mai exact? Deocamdata am un nivel de engleza B1 si incerc sa-l imbunatatesc dar asta nu inseamna ca o sa devin translator.Imi voi gasi o profesie in timp si sper sa nu se ceara spaga si acolo. Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Intrebare: daca inveti, memorezi, o poezie crezi ca te ajuta, te va ajuta la ceva? Link spre comentariu
alex77 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 La nimic.Eu cand am intrebat la ce m-a ajuta materiile scolare m-am referit la modulele noastre. Link spre comentariu
Postări Recomandate