Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv LCD Sony Bravia FDL32S3000

SEBYKO_76

Postări Recomandate

Buna ziua...Am acest tv (modelul din titlu) care nu iese din st-by, a mai fost la un atelier la reparat si s-a spus ca are probleme in placa de baza...(nu am insistat sa vad ce problema)...Modelul placii de baza este : 1-873-891-23 . Am gasit la cineva din recuperari o placa de baza pentru acest tip de tv, dar cu urmatorul cod : 1-873-891-13. Am identificat tv-uri cu acest model care functioneaza cu ambele modele de placi, vizual sunt identice....Exista vreo diferenta intre cele 2 placi???Multumesc..

Rectific...Modelul tv-ului este Sony BRAVIA KDL32S3000.

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SEBYKO_76

3

• Florinel TV

2

• iuliantv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va multumesc, d-l Florin pentru promtitudine...Mda, m-am bucurat degeaba...

Banuiesc ca aveti ideea despre acesta placa. Langa tuner are o baterie, era consumata, aveti ideea ce alimenta si sa fie de 3 V??? Sa fie asta motivul pentru care nu iasa din st-by (prea multe nu am apucat sa verific)....

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Nu am reparat inca aceste sasiuri , bateria este pusa banuiesc pentru a alimenta memoria , decupleaza butoanele frontale si verifica cu telecomanda sa vezi poate iese din sby , si pune o poza cu sasiul sa vad si eu despre ce sasiu este vorba , si ce memorii are ? spi nand flash , sau spi 25xxx?

Link spre comentariu

in nici un caz acea baterie nu alimenteaza memoria,mai mult ca sigur este folosita pentru a pastra ceva setari,dar e posibil ca bateria sa fie in scurt si sa poata influenta cumva buna functionare,deci mai bine fara ea decat cu ea obosita sau in scurt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări