gogu1305 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Salut. Acest CD are buton Fade/bal. Dar când apăs apare doar bal. Fader nu-mi apare niciodată. Nu merg boxele din spate și am vrut să văd cum este reglat față/spate. Dar nu pot intra decât în balans. Ce pot face? Mulțumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Din soft e problema.Nu-i deschis pentru 4 difuri.Daca iti merge mintea inventezi ceva.Banuiesc ca de gasit soft si scula de scris mai greu.Cred ca e cu ST92F.... Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 daca ai Ford Focus 2, ca si mine, vezi ca o problema comuna e intreruperea firului de la bobina la boxele spate...e defect tipic la FF2... aceeasi problema a aparut si la mine acu cateva zile,insa mi e lene sa dau jos fetele de usi sa repar boxele... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Asta se masoara usor.Dar eu cred ca este ce am zis eu mai sus. Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Multumesc mult. Am sa masor legaturile difuzoarelor . Am testat cu 1 si 6 apasat cand face testul boxelor si doar pe fata merge . Posibil ceva probleme pe spate. Maine scot aparatul si masor . Stima . Link spre comentariu
gogu1305 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am măsurat. Difuzoarele pe spate sunt întrerupte. Vedem mai departe, după ce schimba difuzoarele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum