ROBEERT Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Buna seara stimati colegi. Am primit la reparat TV-ul din titlu si acesta contine 3 barete de leduri cu urmatoarele indicative: -MD2802YT -DLED KONKA 3X70002.B Se stie: toate trei baretele au leduri defecte ( cam 11 leduri defecte din 21 ). O bareta contine 7 leduri, deci 7X3 = 21 de leduri in total. Mai jos pun o poza cu baretele. Ledurile se alimenteaza la cca. 6 volti bucata. Cu mai multe detalii vin maine seara. Acum intrebarea mea este daca stie careva exact caracteristicile ledurilor ( tensiune, curent, putere ), mai precis, ce leduri pot monta pe acest tip de bareta. Multumesc. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 6v/150mA Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Ia legatura cu Vasile Badila alias ledydep, el are leduri(componente) noi la vanzare.https://lajumate.ro/leduri-backlight-set-leduri-pentru-reparat-barete-2490506.html Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Ia legatura cu Vasile Badila alias ledydep, el are leduri(componente) noi la vanzare.https://lajumate.ro/leduri-backlight-set-leduri-pentru-reparat-barete-2490506.html Aha. Multani. Link spre comentariu
Alextv Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Robeert , cum ai tras concluzia ca sunt leduri de 6 V ? Mie mi se par leduri de 3 V. Intreb si eu.....Alex. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Exista tester cu care gasesti imediat ce tensiune necesita ledul. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Robeert , cum ai tras concluzia ca sunt leduri de 6 V ? Mie mi se par leduri de 3 V. Intreb si eu.....Alex. Am alimentat cu o sursa ATX de calculator cate doua in serie la 12 volti. Alimentand cate unul cu 3 volti, se aprinde slab. Fiti sigur ca si eu am crezut initial ca sunt de 3 volti dar m-am inselat. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Eu zic mai bine sa verifici tensiunea de backlight. Ledurile la 6v nu se aprind deloc la 3 volti. Abia de la 4,8-5v in sus incep sa lumineze un pic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Cu o sursa de laborator se vede imediat ledurile care sunt defecte si cu cit se alimenteaza, eu am prins leduri rele care pe sursa se aprindea aproape normal dar aveau consum mai mare ca celelalte si tv-ul intra in protectie Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 De aceea testerul este mult mai bun. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Stiu dane ca testerul este mai bun , dar nu am gasit la noi in tara si nu miam cumparat inca ca din alta tara este mai greu de facut comenzi pentru mine , poate il vinzi tu pe al tau daca tu poti face rost mai repede de altul , ce zici? si si scuze de off topic Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am mai comandat un tip de tester vorbim dupa ce ajunge. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am mai comandat un tip de tester vorbim dupa ce ajunge. OK astept un mesaj pe PM multumesc Link spre comentariu
ROBEERT Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Stiu dane ca testerul este mai bun , dar nu am gasit la noi in tara si nu miam cumparat inca ca din alta tara este mai greu de facut comenzi pentru mine , poate il vinzi tu pe al tau daca tu poti face rost mai repede de altul , ce zici? si si scuze de off topic Si eu as dori acest tester, dar numai in China se gaseste. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Nu stiu de ce va speriati de china.Cont pe aliexpres si gata e simplu ca buna ziua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum