Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Led " Akay "

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi. Am primit la reparat TV-ul din titlu si acesta contine 3 barete de leduri cu urmatoarele indicative:

-MD2802YT

-DLED KONKA 3X70002.B

Se stie: toate trei baretele au leduri defecte ( cam 11 leduri defecte din 21 ). O bareta contine 7 leduri, deci 7X3 = 21 de leduri in total. Mai jos pun o poza cu baretele. Ledurile se alimenteaza la cca. 6 volti bucata. Cu mai multe detalii vin maine seara.

Acum intrebarea mea este daca stie careva exact caracteristicile ledurilor ( tensiune, curent, putere ), mai precis, ce leduri pot monta pe acest tip de bareta.

Multumesc.

post-179081-0-96666700-1481574812_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

7

• dan cod

6

• Florinel TV

6

• Alextv

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Robeert , cum ai tras concluzia ca sunt leduri de 6 V ? Mie mi se par leduri de 3 V. Intreb si eu.....Alex.

Am alimentat cu o sursa ATX de calculator cate doua in serie la 12 volti. Alimentand cate unul cu 3 volti, se aprinde slab. Fiti sigur ca si eu am crezut initial ca sunt de 3 volti dar m-am inselat.

Link spre comentariu

Cu o sursa de laborator se vede imediat ledurile care sunt defecte si cu cit se alimenteaza, eu am prins leduri rele care pe sursa se aprindea aproape normal dar aveau consum mai mare ca celelalte si tv-ul intra in protectie

Link spre comentariu

Stiu dane ca testerul este mai bun , dar nu am gasit la noi in tara si nu miam cumparat inca ca din alta tara este mai greu de facut comenzi pentru mine , poate il vinzi tu pe al tau daca tu poti face rost mai repede de altul , ce zici? si si scuze de off topic

Link spre comentariu

Stiu dane ca testerul este mai bun , dar nu am gasit la noi in tara si nu miam cumparat inca ca din alta tara este mai greu de facut comenzi pentru mine , poate il vinzi tu pe al tau daca tu poti face rost mai repede de altul , ce zici? si si scuze de off topic

Si eu as dori acest tester, dar numai in China se gaseste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări