Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cine ma ajuta shi pe mine sa montez o alarma pe logan

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AV1000

5

• niq_ro

1

• dragostalpau

1

s-au montat.... da' pana la urma ce e asa complicat? alarma vine cu o schema de conexiuni si doar trebuie sa identifici in instalatia masinii punctele sau asta e de fapt problema?

la partea de inchidere poti folosi si modulul de inchidere original dar cu modficari in actuatorul cu 5 fire din usa, cumam prezentat eu la http://www.niqro.lx.ro/alarma7.htm (schema luata tot din pliantul alarmelor) dar mai bine conestezi direct iesirea inchiderii din alarma la motorasele actuatorelor...

Link spre comentariu

io de fapt mai precis vreau sa stiu unde ma leg la ce fire sau eventual schema de inchidere la logan sa stiu unde ma leg asta e problema

Link spre comentariu
Vizitator mircea2345

e cam greu daca nu stiidarjos in stanga aproape de stalp esxista o mufa alba cu m,ai multe fire:rosu este plus12vnegru masagalben plus 12v prin cheie accin partea din stanga a mufei exista un fir alb si unul galben (cred) semnalele,apasa avaria si verifica cu voltmetruinchiderea poti sa o iei din butonul dupa panoul frontal, sunt comenzi de minus,adica configureaza alarma pt comenzi de minus.succes!ps daca nu stii mai bine intreaba, sa nu distrugi ceva

Link spre comentariu
Vizitator mircea2345

pai eu ce am scris mai susba da potiinchidere comenzi de minus din butonul de inchidere dupa consola,al 2-lea buton din dreapta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări