allexx1968 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Buna As avea de recuperat ceva date dintr-un Homtom HT7 cumparat din China gata virusat. Ar trebui sa-l vada Windows,dar nu-l vede.Apare in device manager ca echipament portabil,dar nu am acces la datele din telefon.E vorba de memoria interna.Am incercat transferul pe microSD dar nu am reusit. Orice idee e de ajutor. Multumesc Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Salutare, Allex. Poate te ajuta asta: /http://videotutorial.ro/repararea-stick-urilor-de-memorie-protejate-la-scriere-sau-nedetectate/ Link spre comentariu
allexx1968 Postat Decembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Buna Multumesc,dar alta este problema mea.Am de recuperat ceva de pe respectivul aparat. Cu acel tutorial se pierde tot ce e pe el.O solutie ar fi expedierea prin bluetooth,dar ia mult timp. Rezolv eu cumva. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
ort3ov Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 (editat) Este cu procesor MTK ! Daca nu ati dat formatare (hard reset din recovery mode) agenda pozele si filmarile se poate recupera, dar trebuie sa am telefonul ! Am un prieten de la DEj ! Poate ne intalnim cumva ! Editat Decembrie 23, 2016 de ort3ov Link spre comentariu
allexx1968 Postat Decembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Este cu procesor MTK ! Daca nu ati dat formatare (hard reset din recovery mode) agenda pozele si filmarile se poate recupera, dar trebuie sa am telefonul ! Am un prieten de la DEj ! Poate ne intalnim cumva ! Buna Nu am resetat aparatul,am evitat asta. Las telefonul in privat. Multumesc pentru oferta. Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum