cristi71 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 buna seara colegi, am de realizat o linie audio de 100v, mai exact 8 difuzoare pe linie de 100v, nu sunt familiarizat deloc cu sistemele audio pe acest sistem de 100v, intrebarea mea este cum fac legaturile la aceasta instalatie? am fire trase de la fiecare difuzor,intr un punct comun unde va fi amplasat amplificatorul! banuiesc ca sunt toate in paralel,insa inainte sa le leg, am decis sa va cer parerea! multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Trebuie amplificator cu iesire de linie de 100V. Pe iesirea lui, legi paralel toate difuzoarele care evident vor avea transformatoare adaptoare de impedanta. ATENTIE sa nu fi in subsarcina! Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 am toate difuzoarele deja montate,toate au transformatore, cu mai multe borne, le am legat pe maxim, pe borna COM si cea de 20W. multumesc de raspuns! Link spre comentariu
Mircel Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) Și aici găsești câte ceva despre o linie de radioficare: http://www.garajuluimike.ro/electronice/instalatie-sonorizare.htm Editat Decembrie 11, 2016 de Mircel Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 imi trebuie mai mult decat atat ...difuzoarele sunt de calitate, sunt de tavan, este sonorizare intr un restaurant, in 4 incaperi cu cate 2 difuzoare pe fiecare! sunt cablate pe cablu de 2x0,75 , distanta nu depaseste 20 de metri de la difuzorul cel mai indepartat pana la amplificator. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 De ce nu ai mers cu un singur fir la primul difuzor si apoi mergeai dintr-unul in altul era mai simplu (lucrez in domeniu) la ultimul difuzor se instala un modul de capat de linie. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 pai initial s a dorit instalarea unui sistem audio ''clasic'', dar s a renuntat la idee datorita difuzoarelor care le au fost donate de cineva. asa s a ajuns la linia de 100v. banuiesc ca sistemul asta e folosit pe diatante lungi,aici nu e cazul. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Da in general pt distante mari si pt alarmarea in caz de incediu ,mesajul sonor nu cel al sirenelor ca asta se cere acum la cladirile mari in general dar se poate face si acasa atata timp cat ai echipament bun si iti place cum se aude Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum