razvanmarius Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Buna seara, stiti cumva furnizori, magazine de unde pot lua piese pentu aparate de sudura? Am un aparat de sudura clasic( traf) Cemont Yard SV 403. Este luat la mana a doua. Cel care l-a avut inainte a sudat cu amperaj mare pe 220 si a incalzit tare o bobina. Am uitat sa spun ca functioneaza pe 220 si 380 V. Incalzindu-se tare bobina, a copt suntul magnetic ce regleaza amperajul si a cazut invelisul de platic in care este bagat. Am facut eu o improvizatie sa poata culisa suntul in miez. Functioneaza, ar vibreaza si face zgomot. As vrea sa iaun sunt nou si nu prea am gasit pe nicaieri. Ceva idei? Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 pot sa ma interesez eu dar este cam scump shunt-ul. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Am gasit ceva pe net, dar nu livrau in Romania. Era cam 70-80 dolari. Chiar te rog sa intrebi daca poti. Astept raspunsul tau. Multumesc Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Salut,la noi este in jur de 60 euro. Link spre comentariu
razvanmarius Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Super, aveti in stoc? Cum fac sa iau si eu unul? Iti trimit datele in privat? Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Salut,avem ceva pe stoc ,dar vreau sa verific sa vad dc este exact ce trebuie pt dv. Dupa ce ma asigur ca avem va spun cum puteti comanda.Este un pic mai greu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum