Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 03ta018k

bubusmecherul

Postări Recomandate

Atunci pune o poza cu sasiul sa ne lamurim odata

Nu te grabi tinere asa de tare... pentru ca inca mai e pana la revelion...inca nu au venit copii cu blugusorul. :85

Pe mine chiar ma enerveaza acest om...noi ii spunem una,el face alta....oare se poate asa ceva?? Chiar da-o incolo de treaba domnule,Bubu.... :nas:

Posted Image

Posted Image

Acum astept raspuns care din aceste doua chassis-uri e al tau.... !!!

Eu unul cred ca totusi tu iti bati joc de noi....nu ca nu sti sa dai datele corecte.

Cu asta eu am terminat,altadata pe tine eu unul nu o sa va mai ajut....pentru ca vad ca nu prea esti om de cuvant.

Subiect inchis !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

21

• Florinel TV

12

• bubusmecherul

11

• dan cod

10

dom florin,nu va mai suparati,maine fac foto la sasiu,de ce sa nu ma ajutati,dumneavoastra mereu ati fost de ajutor.

Ok,hai sa-ti mai dau inca o sansa...dar daca te mai prind ca iti spun ceva si nu faci ceea ce iti spun eu,atunci chiar, PA!

Adica nu o sa va mai ajut niciodata la nimic,ok,ne-am inteles ???

O seara minunata iti doresc !

Link spre comentariu

"Ok,hai sa-ti mai dau inca o sansa...dar daca te mai prind ca iti spun ceva si nu faci ceea ce iti spun eu,atunci chiar, PA!" - Melodrama ?!? :rade:

"de ce sa nu ma ajutati,dumneavoastra mereu ati fost de ajutor." - cu ce , cu copy /paste ?

Hai sa'si vada fiecare de lungul ... nasului !

Link spre comentariu

"Ok,hai sa-ti mai dau inca o sansa...dar daca te mai prind ca iti spun ceva si nu faci ceea ce iti spun eu,atunci chiar, PA!" - Melodrama ?!?

"de ce sa nu ma ajutati,dumneavoastra mereu ati fost de ajutor." - cu ce , cu copy /paste ?

Hellooooo !! Cum adica cu copy/paste ?

Eu unul nu prea folosesc copy/paste...eu ori scriu ce am de scris,ori daca nu ii dau link-ul direct de ce are acel om nevoie... :reytre

Vad ca dvs folositi copy/paste....si nu eu . :rade:

O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Ponta și cu Kövesi (cu ö :56)plagiazâ :rade:

Totusi aici e un forum de electronica si nu politica....adica nu amestecam una cu alta si . :95

Rog eu un moderator de pe acest forum sa faca putina curatenie pe acest subiect....pentru ca vad ca a cam luat-o razna rau de tot acest subiect. :multumesc

O zi minunata sa aveti !

Link spre comentariu

iata cam cum se prezinta situatia topicului acesta , dupa 4 pagini de maculatura si un total de 55 de postari ...pina acum , desigur ...

de departe pe locul intii si medalia de aur ... dl florin iordache , cu 17 postari redundante .

pe locul al doilea si medalie de argint ... dl harhas florin , cu numai 7 postari asisderea .

pe locul al treilea si medalie de bronz ... dl dan cod , tot cu 7 bucati , insa cu golaveraj --- la nr de litere scrise per total , desigur --- inferior .

mentiunea intii + diploma de participare ... dl andrei tabacaru , cu doar 6 pesti in galantar .

restul participantilor la sedinta de partid primesc doar o diploma de participare , pentru puncte insuficiente ...deci carevasazica pentru lipsa de interes .

la mai mare , stimati tovarasi ... :rzb

Link spre comentariu

iata cam cum se prezinta situatia topicului acesta , dupa 4 pagini de maculatura si un total de 55 de postari ...pina acum , desigur ...

de departe pe locul intii si medalia de aur ... dl florin iordache , cu 17 postari redundante .

pe locul al doilea si medalie de argint ... dl harhas florin , cu numai 7 postari asisderea .

pe locul al treilea si medalie de bronz ... dl dan cod , tot cu 7 bucati , insa cu golaveraj --- la nr de litere scrise per total , desigur --- inferior .

mentiunea intii + diploma de participare ... dl andrei tabacaru , cu doar 6 pesti in galantar .

restul participantilor la sedinta de partid primesc doar o diploma de participare , pentru puncte insuficiente ...deci carevasazica pentru lipsa de interes .

la mai mare , stimati tovarasi ... :rzb

Hai ca mai postez inca odata poate ma apropii de medalia de aur :rade:

Dar la tine vad ca este stilul lui ceausu care se ajuta doar pe el , din 2,773 de postari doar ai criticat si nu ai ajutat pe nimeni , asa ca mai ajuta si tu , si nu mai critica atita ca te duc la cronica circotasilor :rade:

Link spre comentariu

Dar la tine vad ca este stilul lui ceausu care se ajuta doar pe el , din 2,773 de postari doar ai criticat si nu ai ajutat pe nimeni , asa ca mai ajuta si tu , si nu mai critica atita ca te duc la cronica circotasilor :rade:

Hei acum si cu tine colegule....domnul ceausu cum sa se vada el ce face sau ce spune..el le vede doar pe ale altora ce fac si ce spun... :rade:

Dar pe el nu s-a pun la calcul...ca a facut si dansul doua postari pe acest subiect...una buna si inca una mai putin buna.

Oricum trebuie sa faca un moderator curat pe aici ca nu se mai poate asa ceva,ori e un forum de electronica, ori e un forum numai de glume si bancuri. :41

Dar totusi haideti sa-l ajutam pe domnul,Bubu...ca nu degeaba s-a deschis acest subiect....Dar totusi parca zicea ca o sa vina azi cu o poza cu chassis-ul din tv-u,dar eu vad ca mai e putin si vine noaptea si nu a mai ajuns sa puna poza aia....

O seara buna va doresc !!!

Link spre comentariu

Da Florine hai sal ajutam , Dar Cum fara dovezi concrete asa ca mai facem si noi cite o gluma pina vine Domnul Bubu cu dovezi clare pina atunci stam si asteptam ca leul prada :rade:

Link spre comentariu

asa ceva nu este posibil . medalia de aur este rezervata deja . o diferenta de 10 postari absolut inutile nu se poate acoperi asa de usor ... :rzb

deocamdata , abia una bucata ati reusit sa generati , si aia plina de agramaticalitati ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări