Florinel TV Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Stiu dane ca colegu cristronic stie ce spune , si stiu si eu ca chiar daca este procesor la fel scris pe el si au softurii diferite atunci nu merge decit pe sasiul respectiv pentru care i sa pus softul , eu iam dat dump pentru procesorul lui adica la el nu conteaza ca este de la alt sasiu daca scrie la fel pe procesor , si stiu ca dumpul la el este ok numai ca acest tv are alt defect cum spune si andrei , dar acum cum nu mai are dumpul original nul mai poate repara ci numai sal strice mai rau ca la ametit de tot apa de pruna , dar macar nul mai doare maseaua si asta este de bine Editat Decembrie 12, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 nu are eticheta pe procesor. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Nici nu trebuie.Pune o poza cu placa eu sunt 99,9% ca este PT90. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Nici nu trebuie.Pune o poza cu placa eu sunt 99,9% ca este PT90. Pai si eu sunt tot 99,9% ca e vorba despre acest chassis PT90. Eu unul i-am dat si link...ca sa vada ce chassis e ...dar cred ca nici nu la deschis acel link... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Si PT 90 sunt cateva de forme diferite dar dupa piese este PT90.Nici nu cred ca conteaza la ce face el acolo. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Va rog sa-mi spuneti daca e acesta chassis-ul ! Iar daca nu e asta,atunci reveniti cu o poza...a chassis-ului exact . Pentru ca nu e o mare greutate sa-i faceti o poza la chassis-ul dvs din tv-u si sa o puneti aici .... Vi sa mai spus de 2-3 ori chestia asta cu o poza a chassis-ului,dar eu unul vad ca,cam va faceti ca ploua... Ma-maaaaa ei de poza . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Pe selector are o eticheta , ce scrie pe ea ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) stimati tovarasi ... ca peste tot , de altfel , superficialitatea este in floare , inclusiv si pe elforum . in ipoteza in care ultima fraza din postarea #20 ESTE 101% REALA , atunci tot ceea ce s-a postat de la #20 incolo si pina la #37 nu are nici o valoare utilizabila concret , raportata desigur la cazul nostru dat . tovarasul bubulina se afla in posesia unui tvc DURABRAND --- nicidecum daewoo sau delton , care nu au litera d in logo --- , care este fabricat pentru uk . sasiul este un pt90j conceput de profilo telra turkey , insa dump-ul corect este personalizat pentru durabrand ... abia de-acum incolo puteti sa va inghesuiti sa-i dati dump-uri . de-abia la postarea #20 a catadicsit sa ne spuna marca aparatului ... insa numai cine stie , cunoaste ... daca ultima fraza din postarea #20 nu este reala , atunci postarea #38 nu are nici o valoare si , in concluzie ... PUTETI UITA ... Editat Decembrie 13, 2016 de misuraelectronic Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) tovarasul bubulina se afla in posesia unui tvc DURABRAND --- nicidecum daewoo sau delton --- , care este fabricat pentru uk . sasiul este un pt90j . Da,da s-ar putea sa fie si acest chassis....PT90J. Dar totusi daca domnul,Bubu......punea o poza cu chassis-ul exact barim de ieri...sau de aseara . Pana acum tv-ul era repara, dar asa se intampla cand nu asculta de nimeni ce ii spune. Asta e,asta e numai treaba lui,nu e tv-ul nostru,adica el are tv-ul la reparat nu il am eu sau alti tovarasi asa cum le ziceti dvs. O zi minunata va doresc tuturor !!! Editat Decembrie 13, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Bagă bubu alt șasiu și rezolvă problema Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Daca este sasiu PT90 atunci are probleme cu traful driver la aceste sasiuri se cam duce in scurt , si nu inteleg ce are dumpul cu trafo driver Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Eu cred ca el doarme la ora asta si noi ne batem capul aiurea. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Eu cred ca el doarme la ora asta si noi ne batem capul aiurea. EXACT! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 sasiu nu este asa ca in foto,seamana cu 11ak36 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Atunci pune o poza cu sasiul sa ne lamurim odata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum