Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 03ta018k

bubusmecherul

Postări Recomandate

Stiu dane ca colegu cristronic stie ce spune , si stiu si eu ca chiar daca este procesor la fel scris pe el si au softurii diferite atunci nu merge decit pe sasiul respectiv pentru care i sa pus softul , eu iam dat dump pentru procesorul lui adica la el nu conteaza ca este de la alt sasiu daca scrie la fel pe procesor , si stiu ca dumpul la el este ok numai ca acest tv are alt defect cum spune si andrei , dar acum cum nu mai are dumpul original nul mai poate repara ci numai sal strice mai rau ca la ametit de tot apa de pruna , dar macar nul mai doare maseaua :rade: si asta este de bine

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

21

• Florinel TV

12

• bubusmecherul

11

• dan cod

10

Nici nu trebuie.Pune o poza cu placa eu sunt 99,9% ca este PT90.

Pai si eu sunt tot 99,9% ca e vorba despre acest chassis PT90.

Eu unul i-am dat si link...ca sa vada ce chassis e ...dar cred ca nici nu la deschis acel link... :rade:

Link spre comentariu

Posted Image

Va rog sa-mi spuneti daca e acesta chassis-ul !

Iar daca nu e asta,atunci reveniti cu o poza...a chassis-ului exact . :reytre

Pentru ca nu e o mare greutate sa-i faceti o poza la chassis-ul dvs din tv-u si sa o puneti aici ....

Vi sa mai spus de 2-3 ori chestia asta cu o poza a chassis-ului,dar eu unul vad ca,cam va faceti ca ploua... Ma-maaaaa ei de poza . :tv

Link spre comentariu

stimati tovarasi ... ca peste tot , de altfel , superficialitatea este in floare , inclusiv si pe elforum . in ipoteza in care ultima fraza din postarea #20 ESTE 101% REALA , atunci tot ceea ce s-a postat de la #20 incolo si pina la #37 nu are nici o valoare utilizabila concret , raportata desigur la cazul nostru dat . tovarasul bubulina se afla in posesia unui tvc DURABRAND --- nicidecum daewoo sau delton , care nu au litera d in logo --- , care este fabricat pentru uk . sasiul este un pt90j conceput de profilo telra turkey , insa dump-ul corect este personalizat pentru durabrand ... :rzb

abia de-acum incolo puteti sa va inghesuiti sa-i dati dump-uri . de-abia la postarea #20 a catadicsit sa ne spuna marca aparatului ... insa numai cine stie , cunoaste ...

daca ultima fraza din postarea #20 nu este reala , atunci postarea #38 nu are nici o valoare si , in concluzie ... PUTETI UITA ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

tovarasul bubulina se afla in posesia unui tvc DURABRAND --- nicidecum daewoo sau delton --- , care este fabricat pentru uk . sasiul este un pt90j .

Da,da s-ar putea sa fie si acest chassis....PT90J. :reytre

Dar totusi daca domnul,Bubu......punea o poza cu chassis-ul exact barim de ieri...sau de aseara . Pana acum tv-ul era repara, dar asa se intampla cand nu asculta de nimeni ce ii spune. Asta e,asta e numai treaba lui,nu e tv-ul nostru,adica el are tv-ul la reparat nu il am eu sau alti tovarasi asa cum le ziceti dvs.

O zi minunata va doresc tuturor !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări