Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sasiu 03ta018k

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

21

• Florinel TV

12

• bubusmecherul

11

• dan cod

10

leam incercat pe toate,

pe AV1,am sunet,dar nu am imagine

pe AVE 2 ,nu am sunet si nici imagine

pe SVHS,am sunet dar fara imagine

ce pot sa mai fac/

AM OBSERVAT,CA SE CAM INCINGE JUNGLA

si procesorul nu are nici o terminatie

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

procesorul nu are nici o terminatie

Nu prea are cum sa nu aiba nicio terminatie acest procesor....trebuie sa aiba vreo terminatie anume...de exemplu :PFT , MIF etc.... :scarpin

Link spre comentariu

Nu are cum sa mearga cu soft de 11AK30,sasiul lui este PT90 si cum procesorul lui este scris(nu are terminatie si nu se poate sti softul) este cam greu.Daca tv-ul este adus de afara,poate avea si alte softuri decat la procesor cu terminatia MIF sau PFT,total necompatibile.

Colegu procesorul este ST92TTTT si nu ST92195C7B1 etc. deci nici cu dumpurile de la colegi de mai sus nu are cum sa mearga in aceasta situatie , eu unul nu am vazut la sasiu 11AK30 cu procesor de PT90

Link spre comentariu

Procesorul ST92T195D7B1 este un "blank" ce poate fi scris cu soft de AK30-36-37,PT90,TE3.2 si altele.Daca nu are o eticheta pe el,cam greu cu depistat softul.Sa spuna cum se numeste tv-ul,poate asa ne dam seama daca este adus de afara si incercam cu dumpuri de PT90,altele decat cele pentru proc. cu terminatia MIF sau PFT.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări