peace Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) Am realizat acest timer cu numarare inversa (cu timp setabil de la 1 secunda pana la 99 minute) la cererea unui coleg de pe acest forum. Timer-ul are si avertizari sonore pentru "Start/Stop", "OprireFortata", "Timp nesetat", "Finalizare", precum si stingerea Backlight-ului, atunci cand este in modul de asteptare. Afisarea se face pe un display 16x2. Am schitat mai intai urmatoarea schema (corectata): Dupa care am scris softul. Timer-ul are urmatoarele functii: 1. Setare minute cu "M-Up" si "M-down" (se poate seta pana la 99 de minute, zic eu suficient pentru un UV Box) 2. Setare secunde cu "S-Up" si "S-Down" 3. Afisarea timpului setat 4. Afisarea timpului care a mai ramas 5. Avertizari pe LCD a diferitelor setari 6. Avertizari sonore Si un video cu prezentarea proiectulu, la care din pacate, avertizarile sonore nu se aud foarte bine. https://youtu.be/FzA66XmqHxc timer-lcd-v0.2.rar Editat Decembrie 14, 2016 de mircea calin Link spre comentariu
peace Postat Decembrie 11, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) Asa cum am promis pun si hexul. Maine o sa pun si schema completa cu modificarile pe care le-am facut, deoarece am facut niste modificari la configuratia pinilor pentru a-mi veni mai usor la proiectarea cablajului, pentru a nu se comenta (de catre unii mai carcotasi) ca nu corespunde schema postata cu softul. Softul si schema corectata au fost adaugate si in prima postare. timer-lcd-v0.2.rar Editat Decembrie 14, 2016 de mircea calin Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Pe mine nu ma intereseaza ,acum vo 5 ani am facut un timer pentru expunerea uv cu Omron H3CR cu timpi 0,05s-300h ,dar am abandonat realizarea cablajelor prin metoda foto din mai multe motive. Link spre comentariu
peace Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Cablajele nu le fac prin metoda foto ci prin serigrafie Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Eu apelez la reclama din capul paginii :http://www.pcbway.com/ de 2 ani ,calitate ireprosabila si pret acceptabil. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Asa cum am promis pun si hexul. Maine o sa pun si schema completa cu modificarile pe care le-am facut, deoarece am facut niste modificari la configuratia pinilor pentru a-mi veni mai usor la proiectarea cablajului, pentru a nu se comenta (de catre unii mai carcotasi) ca nu corespunde schema postata cu softul. Mulţumim frumos pentru hex...dar mai aşteptăm schema corectă!Altfel nu văd ce folos are softul fără schemă ...cum nici schema fără soft nu este de nici un folos! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Felicitari, un proiect simpatic. Pentru developare UV am modificat un scanner de la care am folosit motorul pas-cu-pas si bratul. Dureaza mai mult developarea, insa am folosit mai putine LED-uri UV (erau scumpe cand l-am facut). Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Mulţumim pentru proiectul complet!Sper să fie util multor utilizatori ai elforum! Link spre comentariu
peace Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Multumesc pentru aprecieri Link spre comentariu
bandutoiu Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Un cablaj in pdf se poate Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 uite aici unul complet merge super http://laex.su/upload/UV_timer.zip Link spre comentariu
bandutoiu Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Daca avea afisaj 16 x2 era super Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 gasesti afisaj de 3310 sai 5110 prin talciocuri de vechituri costa maxim 5 lei tot telefonu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum