Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina de gaurit cu coloana

Darius_Tm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Darius_Tm

4

• razvanmarius

4

• ndc74

2

• emil.gabor

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Mihai Iemima Stanciu

Masina are 720 de kg. Intrebarea mea este daca pot sa o folosec si la frezat (frezari simple)deoarece am o menghina cu reglare in doua axe.Daca reuesc sa o iau va anunt si va zic si pretul. Eu am doua tractoare si o folosesc ocazional. Multumesc pt sfaturi. Masina actual are montat un cap multiax ce taroda 3 filete M4 in aluminiu. Asa a lucrat cam 2 ani. Apoi a fost abandonata pentru ca a cazut proiectul pt care a fost achozitionata.

Link spre comentariu

Am vzut acelasi tip de masina la 1.300, 1.700 lei...deci mai mult zic ca nu merita...e totusi doar o masina de gaurit.

Daca nu gresesc, eu zic ca nu e doar o banala masina de gaurit cu coloana. Are o plaja mare de turatie, avans la burghiu si poti si fileta cu ea.

Parerea mea ca pana in 2000lei merita fara discutie. Mai sus de atat te mai gandesti.

Link spre comentariu

Clar merita si 2000. De frezat pe masina de gaurit poti sa uiti. Scula (freza, zburator, etc) nefiind asigurate cu surub de-a lungul axei pinolei, va cadea la cea mai mica forta radiala. Are motor cu doua turatii. Mecanic are 4 viteze, deci 4 x 2.

Link spre comentariu

Da, asa e. Nu m-am gandit ca nu ai cum sa asiguri scula.

Nu sta de nici un fel in con neasigurata.

Am incercat si eu o data cu o freza deget bagata intr-un con morse fara surub de asigurare.

Era sa-mi sara in cap.

Link spre comentariu

Eu am avut o data de largit o gaura de la 45 la 50 si am o freza de 50 con Mk 4, si am reusit cu succes in masina de gaurit. Cu burghiu e rau cand ai de marit cu doar 1-2mm pe raza. Dar totusi a fost forta pe apasare, deci axial, e ok, dar cu avans asa, usor, ca freza nu are coada cu blocare ca burghiele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări