Vizitator Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Salut, are sursa 17IPS11 care pe sarcina de 150 ohm in locul led-urilor functioneaza. Pe tv sursa led pleaca pt cateva milisec si se opreste. Colegul a alimentat de la 110V prin diverse rez led-urile separat si acestea se aprind. Sa fie contactele la led-uri sau unele cu probleme, el a bagat pana in 50mA curent. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 prea multe leduri scurcicuitate pe reglete si din aceasta cauza sursa intra in limitarenecesita inlocuire leduri sau reglete noi,(sh. dar bune) Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Multumesc pt raspuns. La 50mA spunea ca avea 60V pe led-uri, este prea mica tensiunea? Nu prea imi place sa desfac pana la led-uri. Am cautat cu G si nu am gasit cate led-uri are. Daca ar avea 21, cat este tensiunea pe ele la o luminozitate normala? Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Va place sau nu tot trebuie desfacut panel ul. Ieri am reparat Un samsung cu 2 bare te led.din 18 leduri 7 erau in scurt si unul intrerupt.lcd avea doar sunet. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Am scris de colegul care a alimentat separat led-urile. Lui ii revine cinstea sa desfaca aparatul. Joi am depus dosarul de pensionare. Las tinerilor placerea sa duca mai departe meseria asta. Eu raman cel mult consultant cu sursele, singurul loc in care mai pot ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum