Lonerider Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Tocmai am primit de la un prieten, un radioreceptor auto AT-66-C, ce mi s-a spus ca a echipat, odata, autoturismele VOLGA (GAZ-M-21U). Mi s-a spus si ca este (era la vremea demontarii) functional. Nu am gasit nicio documentatie despre el, nu stiu cum sa-l pun in functiune. Selectorul de game este cu memorie mecanica. Ma poate ajuta cineva cu informatii, link-uri, schema pentru el? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Gasesti tot ce iti trebuie aici http://www.rw6ase.narod.ru/00/awto/at66.html Dai clic pe textul boldit(spun asta doar daca nu te descurci cu rusa) Link spre comentariu
Lonerider Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Multe multumiri. Imi salvez acest site. Sunt multe chestii rusesti acolo. Abia acum am reusit sa descifrez cum sa lucrez cu site-ul asta. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Nu sunt multe chestii...sunt toate chestiile rusesti scoase de-a lungul timpului.Poate au si unele scapari dar in procente nu cred sa reprezinte mai mult de 1..2%.Bravo lor ca au reusit sa faca un asemenea site,si mai ales ca accesul e la liber.La noi ar fi fost mult mai simplu,pt ca nu avem asa multitudine de produse,dar n-a fost sa fie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum