Juice Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Buna seara.Am o problema care nu ma lasa sa dorm.Detin 2Mpp 4048ms a cate 5kw bucata. Am cate 8 baterii legate pe fiecare invertor a cate 12v-200A bucata. ( 48V-400A) .Pe invertoare am legate cate 12panouri pe fiecare. ( 72V-50A).Detin cartile cu instructiuni, am setat tot ce era de setat. Problema sta in felul urmator : cand pun un consumator in priza gen calorifer, panourile imi furnizeaza intreaga putere ( aprox ) pentru acel/acei consumatori si se opreste incarcarea pe baterii.Cand scot consumatorii imi incarca in baterii cu 6..7...8A.In prima faza am zis ca nu sunt bine legate panourile, ba ca nu este soare si de aceea nu am incarcare pe baterii. Voi ce spuneti? Care este solutia ?Ati lucrat cu astfel de mpp`uri ? Link spre comentariu
rinaldoparaipan Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 In momentul cand scoti consumatorii, ce tensiune ai pe baterii? Ce satari ai facute in meniurile 1, 2, 5,12, 13, 16, 23, 26, 27? Am montat vreo 15 MPP Solar anul asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum