adryano Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Buna ziua! Detin un hard disk cu interfata SAS. Este vreo posibilitate de a-l conecta la o interfata SATA? Stiu ca este pentru server, dar vreau sa-l folosesc la computer desktop, e posibil asa ceva?http://www.disctech.com/Dell-400-ALRT-4TB-SAS-Hard-Drive-Kit Editat Decembrie 9, 2016 de adryano Link spre comentariu
Den Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Depinde de placa de baza.Daca e un desktop standard,NU ! Citeste la fabricantul placii de baza/modelul/daca suporta si sas controlerul. Totusi,cauta adaptoare pe pci /pci-ex cu controller SAS.Asa da. Editat Decembrie 9, 2016 de Den 1 Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Va multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Cand o sa vezi cat costa adaptorul arunci repede hardul pe SAS si iei altul SATA, plus raman si banoi Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Treaba-i ca l-am primit gratis de la cineva din strainatate, este nou, iar spre vinzare nu prea pot sa-l dau, ca nu gasesc cumparator la aproximativ pretul lui. De asta ma gindeam sa-l folosesc eu. Din pacate da, vad ca e scump un astfel de adaptor. Link spre comentariu
iop95 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 HDD SAS nu merge pe interfata SATA. Invers da, SATA fiind vazut de interfata SAS printr-o conversie de protocol. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum