Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

reflectometru defect?

Vizitator Cristi80

Postări Recomandate

Vizitator Cristi80

Va salut!

Am achizitionat un reflectometru ALAN KW520 resigilat. functioneaza ca power-metru dar nu ca si reflectometru, nu indica swr, unda ref de nici un fel... Ce poate avea? Ce se poate defecta la uin reflectrometru ca sa nu indice nimic legat de reflectate..

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo7but

1

• yo2mhj

1

Top autori în acest subiect

Depinde cum l-ai testat...eu nu am folosit acest gen de SWR/Power-metre dar poti afla SWR si daca functioneaza corect ca PWR metru.Afli P directa,apoi reflectata...si un pic de matematica.

Problema ta poate fii si din comutatoare,daca spui ca fost resigilat.

Pe viitor iti recomand SWR-metre cu ace incrucisate sau gen Bird...sunt mult mai precise si mai facile.

Si ,uite,am gasit aici:

https://www.amazon.co.uk/MIDLAND-ALAN-KW520-METER-1-8-525Mhz/dp/B009R4TZHO

urmatorul comentariu vis -a-vis de obiectul in cauza:

Verified Purchase

Seemed good quality, but it didn't measure SWR below 5 watts. Nevada were really good & refunded my money. I have bought quite a few items from Nevada since, as I trusted them. Everything has been well packed, delivered swiftly & great quality. I cannot fault, Nevada.
Editat de yo2mhj
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări