Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atentie!

q_acdc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• q_acdc

3

• Gabriel Paduraru

2

• rimache

2

Top autori în acest subiect

Inseamna ca ai avut ghinion, asta este, bine ca nu a fost mai rau, nu incerca sa recuperezi paguba pt ca te tarai in judecatisi cand o sa obtii hotararea o sa il oblige pe ala sa plateasca dar daca nu are de unde? daca nu are pe ce sa-i puna poprire. Decat sa mai faci un accident sa mai bagi pe altul in bucluc si pe langa semnalizator sa iti mai indoi si bara aripa etc mai bine schimbi semnalizatorul sau aduna toate bucatile ia un super glue si apuca-te de lipit. Chiar daca iti iese pasienta cu un alt accident, tre sa mergi la asigurari sa faci formalitatile alea sa intri intr-un service agreat de ei si sa astepti pana dau drumu' la bani aia de la asigurari catre service... pt 150 de lei.... nu merita

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...
Vizitator asu99

Ehe-he-he... patita acum vreo doi ani...

Ma loveste unu' in spate la o trecere de pietoni.

Eu ma aleg cu o zgarietura minora, el cu spoilerul pe asfalt.

Imi calc pe inima, masina avand 2-3 luni vechime, ma gandesc ca se poate intampla oricui si il iert.

Ajung acasa si dupa ce am parcat si cand ma mai uitam la zgarietura vine un vecin si imi spune ca se poate intampla ce este descris in primul post.

Bine-nteles ca urc in masina si ma duc la rutiera asa mai mult trimis de vecin...

Acolo ce credeti? PORCU' era la rand si avea declaratia in mana cum ca eu l-am lovit in parcare cand am dat cu spatele si ca am fugit.

A fost un intreg circ si eu l-am aburit ca am martori (nu aveam) si ca ma duc sa-i aduc. El era batos la inceput, pe urma ma ruga sa uitam totul, pana la urma a recunoscut.

In final a luat "avertisment" (merita mai mult), mie mi-au dat asigurarea lui, dar nu am folosit-o...

Macar am fost linistit dupa faza asta.

De atunci (inca doua cazuri de sifoneli) nu am iertat pe nimeni si nu am facut nici o intelegere.

Exact acelasi lucru i s-a intamplat unui prieten. Era 10 dimineata. El pe banda lui, o proasta vrea sa schimbe banda si-l agata. Flaps rupt la el, semnal la ea. Aia cu scandal, el calm. El vrea la politie, ea se calmeaza. Pina la urma pleaca amandoi spre casa, fara alte discutii. Imi povesteste seara si-i spun sa se duca la politie. Cica se duce dimineata. Vine la mine pe la 11 dimineata (trecusera 25 de ore de la incident) si-l intreb daca a fost. El zice ca nu. Il iau mai mult cu forta si ajungem la politie. Bineinteles ca proasta fusese, il bagase pe el vinovat, iar politistul i-a spus ca data viitoare sa aiba grija cu femeile la volan. Pina la urma a rezolvat sa nu-i fie luat permisul, dar a trebuit sa ii gasesc o varianta de accident care sa "rimeze" cu varianta ei. A luat si amenda, si puncte.

Asa ca ... aveti grija!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări