q_acdc Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 La un incident (accident usor) minor si nu va prezentati la politie ,adio permis (cel putin 30 zile) Nu luati in calcul intelegerea amiabila!(caz real) La fata locului sau inteles (fara politie) iar a doua persoana sa dus la politie (sa declare) .Drept urmare cealalta persoana a ramas fara permis.( culmea cel vinovat nu a patit nimic,mergea pe linia de tramvai depasind coloana) Link spre comentariu
Blind Postat Aprilie 28, 2007 Partajează Postat Aprilie 28, 2007 Degeaba te intelegi VERBAL! Trebuie completat un formular de constatare amiabila, cu care te duci la firma de asigurari, iar aia se duc la politie, sau te duci tu cu el la politie (nu prea cred ca poti sa te duci tu cu el la politie, pt ca aia de la asigurari trebuie sa se duca) Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 1, 2008 Autor Partajează Postat Mai 1, 2008 Dupa un drum facut la Constanta pe autostrada la km25 sau 20 am fost oprit de un echipaj de la RAR .In urma verificarilor au depistat defectiuni la sistemul de directie si drept urmare era sa raman fara permis.(evident si fara talon la papuc) Norocul meu a fost o factura de la service dacia care specifica piesele schimbate (masina a fost in service cu o saptamana in urma pt probleme la directie) .Unul din tehnicieni a spus : Daca ii luam talonul si permisul va iesi scandal ! Cea vrut sa spuna? La final au spus sa tac din gura (sa nu vorbesc in fata politistului) scriind in procesul de constatare joc cruce volan.O simpla factura va poate aduce noroc! Link spre comentariu
Blind Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Dar tu te gandesti la ceea ce inseamna asta defapt? Cat de bun e service-ul de la dacia logan? Au schimbat piese si degeaba, tot stricata este? Gandeste-te ca-ti pui viata in pericol...poate nu exagerat insa n-ai de unde sa stii... Link spre comentariu
rimache Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Ehe-he-he... patita acum vreo doi ani... Ma loveste unu' in spate la o trecere de pietoni. Eu ma aleg cu o zgarietura minora, el cu spoilerul pe asfalt. Imi calc pe inima, masina avand 2-3 luni vechime, ma gandesc ca se poate intampla oricui si il iert. Ajung acasa si dupa ce am parcat si cand ma mai uitam la zgarietura vine un vecin si imi spune ca se poate intampla ce este descris in primul post. Bine-nteles ca urc in masina si ma duc la rutiera asa mai mult trimis de vecin... Acolo ce credeti? PORCU' era la rand si avea declaratia in mana cum ca eu l-am lovit in parcare cand am dat cu spatele si ca am fugit. A fost un intreg circ si eu l-am aburit ca am martori (nu aveam) si ca ma duc sa-i aduc. El era batos la inceput, pe urma ma ruga sa uitam totul, pana la urma a recunoscut. In final a luat "avertisment" (merita mai mult), mie mi-au dat asigurarea lui, dar nu am folosit-o... Macar am fost linistit dupa faza asta. De atunci (inca doua cazuri de sifoneli) nu am iertat pe nimeni si nu am facut nici o intelegere. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 2, 2008 Autor Partajează Postat Mai 2, 2008 Dar tu te gandesti la ceea ce inseamna asta defapt? Cat de bun e service-ul de la dacia logan? Au schimbat piese si degeaba, tot stricata este? Gandeste-te ca-ti pui viata in pericol...poate nu exagerat insa n-ai de unde sa stii...Am revenit la service cu papucul pt rezolvarea problemei.(fiind vorba de 2 buc bucsa caseta de directie ,erau trecute pe factura ca fiind schimbate dar de fapt nu sau schimbat) .Nu am platit manopera dar bucsa teflon am platit.(au dat vina pe materiale proaste ) .Dupa 800Km sa apara uzura? (personal nu cred.mai degraba nu au schimbat deoarece jocul era foarte mare )Masina este un papuc Dacia pe motorina .(42000Km) Link spre comentariu
Andr3y Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 PORCU' era la rand si avea declaratia in mana cum ca eu l-am lovit in parcare cand am dat cu spatele si ca am fugit.Ce neno....?! Am trait s-o "aud" si p-asta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Hai sa va povestesc una tareAzi ma suna nevasta-mea ca a lovit-o unul din spate si i-a spart semnalizatorul din dreapta.Ma duc acolo,un tip la vreo 20 de ani cu un microbuz vechi. Imi propune sa ne intelegem,accept si ii zic 100lei. Nu stiu daca e mult sau putin,poate trebuie sa schimb tot blocul(e un golf 2).....in fine....zice tipul ok,dar nu am bani la mine. Ii spun sa sune un amic sau pe cineva sa aduca banii ,cica n-are pe nimeni II zic sa chemam atunci politia,e de acord,vin gaborii si culmea,asta nu avea asigurare 2000 lei amenda si numerele jos. Treaba lui,dar cum recuperez eu paguba? Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Muncesti cateva ore suplimentare Sau incerci sa te intelegi cu ala sa iti dea banii pt semnal. Daca nu...soarta (de judecata nu cred ca se pune problema la cat dureaza si ce bataie de cap e) Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 1. casco2. judecata3. te consolezi si-ti schimbi stopul pe banii tai.4. cand vezi un fraier in spatele tau ca vorbeste la telefon sau are orice alte ocupatii care-i distrag atentia pui o frana brusca si dai vina pe un caine. Link spre comentariu
Gabriel Paduraru Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Dar tu te gandesti la ceea ce inseamna asta defapt? Cat de bun e service-ul de la dacia logan? Au schimbat piese si degeaba, tot stricata este? Gandeste-te ca-ti pui viata in pericol...poate nu exagerat insa n-ai de unde sa stii...Am revenit la service cu papucul pt rezolvarea problemei.(fiind vorba de 2 buc bucsa caseta de directie ,erau trecute pe factura ca fiind schimbate dar de fapt nu sau schimbat) .Nu am platit manopera dar bucsa teflon am platit.(au dat vina pe materiale proaste ) .Dupa 800Km sa apara uzura? (personal nu cred.mai degraba nu au schimbat deoarece jocul era foarte mare )Masina este un papuc Dacia pe motorina .(42000Km)Pai cum vine asta? piesele au garantie mai ales ca au fost montate intr-un service autorizat. Asta e un caz fericit dar daca Doamne fereste dadeai peste un pieton si se lasa cu ceva mai grav? Link spre comentariu
djgabryel Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 1. casco2. judecata3. te consolezi si-ti schimbi stopul pe banii tai.4. cand vezi un fraier in spatele tau ca vorbeste la telefon sau are orice alte ocupatii care-i distrag atentia pui o frana brusca si dai vina pe un caine.1 casco nu are cum sa aiba la Golf 22 judecata mie mi se pare ce mai proasta varianta. sa umbli prin tribunale pentru 50 de lei cat e o semnalizare second sau 150 lei noua, nu merita3 ce mai buna solutie cred eu4 hmm...daca ai fi tu in locul fraierului...? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 CASCO se poate face la orice ma?in?. Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 1. casco2. judecata3. te consolezi si-ti schimbi stopul pe banii tai.4. cand vezi un fraier in spatele tau ca vorbeste la telefon sau are orice alte ocupatii care-i distrag atentia pui o frana brusca si dai vina pe un caine.nu ai nevoie de nici o scuza ca sa franezi brusc... obligatia lui e sa respecte distanta de siguranta . (<--punct)dar asta numa daca te loveste in spate. daca te loveste in lateral poate sa zica ca era in depasire si ca ai intrat si tu in depasire fara sa te asiguri...sau ca schimbai banda fara sa te asiguri daca era drum cu 2 benzi pe sens Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 CASCO se poate face la orice ma?in?.Ba nu. Eu nu pot sa imi fac pentru o masina cu 12 ani vechime (12 in toamna:D )nu ai nevoie de nici o scuza ca sa franezi brusc... obligatia lui e sa respecte distanta de siguranta . (<--punct)Gresit. Citeste regulamentul nou apoi revino. NU ai voie sa franezi brusc fara motiv. Dar motivul se poate inventa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum