Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat vase - Bauknecht GSI 3354S

gsmgsa

Postări Recomandate

Salutare!

Am avut probleme cu acest model de masina de spalat vase Bauknecht GSI 3354S si daca exista cineva la care i-ar prinde bine niste sugestii, voi descrie mai jos solutia in cazul meu.

Problema era urmatoarea: pompa de evacuare functiona in continuu, scoate apa in continuu si nu stiam de ce. Credeam ca e ceva mizerie sau oxizi prin programatorul mecanic de tip EO 5055E . Dupa ce l-am dat jos (curatat contacte in baie de ultrasunete - scufundat in alcool izopropilic doar partea cu contactele - , scos presostatele, verificat, toate ok), am intors pe o parte aparatul si am observat ca avea un microswitch actionat de un plutitor din spuma poliuretanica (scart) care in momentul cand exista apa in tava de plastic de sub masina, actioneaza permanent pompa de evacuare.

Solutia a fost sa identific unde curge, inlocuit colier, testat, totul ok, masina merge super. Sper sa prinda bine cuiva.

Sfat: nu folositi decat jumatate de pastila la vase multe si murdare rau, sau sare cu solutie de limpezit, si setati pe dozarea minimala pentru solutia de limpezit, altfel da spuma pe-afara...

Numai bine!

Editat de gsmgsa
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gsmgsa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări