Vizitator GNS Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Buna ziua! Am un televizor Hitachi model 32HBC01-1B fabricat in Turcia (Vestel) al carui display a fost lovit de un copil si s-a crapat. Televizorul este aproape nou si proprietarul vrea sa il repare. Unde credeti ca pot gasi un display (panel) nou sau la mana a doua? Precizez ca are diagonala de 81cm LED. Va multumesc frumos! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 E destul de complicata problema asta...si destul de scump un asemenea display....La mana a doua nu stiu daca se gaseste...pentru ca cei mai multi le arunca tot pentru asa ceva....Deci daca o sa gasiti,atunci pot sa va spun ca ati avut chiar un noroc....dar sant putinele sanse... Iar un display nou chiar nu stiu daca se mai merita repara....pentru ca o sa coste jumatate din costul tv-ului.... Dar totusi eu unul va doresc mult succes ca sa gasiti un display bun si ieftin !!! O zi minunat va doresc !!! Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Cod display ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum