Marin Maria Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Va salut colegi si bine v-am gasit,nu stiu daca postez la sectiunea potrivita dar am si eu o problema:am descarcat de pe youtube cateva filmulete si le-am pus pe stick usb pentru a putea viziona pe un dvd player care are si intrare usb,mentionez ca sunetul se aude dar nu se si vede ceea ce am pe stick,calculatorul il citeste,acesta este programul cu,care am descarcathttp://ytd-video-downloader-free.ro.softonic.com/download,va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Probabil că DVD-ul nu ”cunoaşte” formatul(mp4,flash,divx,avi) în care ai descărcat filmuleţele.... ...în linkul ataşat nu există nimic! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Garantat DVD-ul nu decodeaza acel format video. Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 https://ytd-video-downloader-free.en.softonic.com/ Si crede-ti ca este ceva de facut? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Sa convertesti materialul in unul dintre formatele recunoscute de acel DVD player. Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Si cu ce program anume pot face aceasta conversie? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 total video converter detali in PM Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Păi ce extensie au filmuleţele?bănuiesc că .flv...dacă da...poţi să cauţi pe net(google) ...”flv to avi converter” Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Stiu ca mi-o iau in freza, dar asta e, intindem o mana de ajutor cu riscuri . Descarca de aici ca vad ca nu sti ce este PM. http://fastupload.rol.ro/812ea76f4f47d57e5bb8a0037dcf845d.html Editat Decembrie 8, 2016 de pop_ady44 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 poti converti si online anumite fisiere. le incarci, spui cum le vrei si apoi le descarci cum ai cerut. baga in calculator un film care ti-a mers la dvd si vezi ce extensie stie dvd-ul tau. le convertesti in formatul respectiv. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Dacă are net cu viteză mică(2-5mbps) ...o să dureze o veşnicie conversia online! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 "se la vie" cum zice francezul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Apoi io de ce am trimis acel soft? Si la mine este viteza sub 2Mega (incarc cu 40-45 biti /secunda ) Link spre comentariu
Marin Maria Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Apoi io de ce am trimis acel soft? Si la mine este viteza sub 2Mega (incarc cu 40-45 biti /secunda ) Am vazut acel linck cu acel soft la mesageria privata pe care l-ati trimis dstra,l-am si instalat in pc,acum sa vad cum ma descurc cu el pentru ca nu l-am mai folosit,legat de viteza net-ului este de maxim 6mb de la romtelecom,cel putin asa este scris in contract,oricum va multumesc tuturor si o zi buna va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum