Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu-mi citeste DVD-ul de pe stick usb

Marin Maria

Postări Recomandate

Va salut colegi si bine v-am gasit,nu stiu daca postez la sectiunea potrivita dar am si eu o problema:am descarcat de pe youtube cateva filmulete si le-am pus pe stick usb pentru a putea viziona pe un dvd player care are si intrare usb,mentionez ca sunetul se aude dar nu se si vede ceea ce am pe stick,calculatorul il citeste,acesta este programul cu,care am descarcathttp://ytd-video-downloader-free.ro.softonic.com/download,va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marin Maria

4

• elmar

3

• pop_ady44

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

poti converti si online anumite fisiere. le incarci, spui cum le vrei si apoi le descarci cum ai cerut. baga in calculator un film care ti-a mers la dvd si vezi ce extensie stie dvd-ul tau. le convertesti in formatul respectiv.

Link spre comentariu

Apoi io de ce am trimis acel soft?

Si la mine este viteza sub 2Mega (incarc cu 40-45 biti /secunda )

Am vazut acel linck cu acel soft la mesageria privata pe care l-ati trimis dstra,l-am si instalat in pc,acum sa vad cum ma descurc cu el pentru ca nu l-am mai folosit,legat de viteza net-ului este de maxim 6mb de la romtelecom,cel putin asa este scris in contract,oricum va multumesc tuturor si o zi buna va doresc :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări