Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti despre mica mea creatie

AV1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MCDragoos

3

• AV1000

2

• dj_radu69

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Aia ma intrebam si eu daca traful tine pentru toate cele 4xTDA7294 ca mi se pare cam mic 100 sau 120VA nu mai stiu sigur cat are. Ca si eu am unul iodentic dar la partea de preamplificator corector de ton mi s-au dus integratele A273 si A274 din cauza sursei de alimentare si de gasit nu am gasit sa cumpar, pacat ca se auzea super corectorul ala comandat in tensiune.

Link spre comentariu

Integratele alea sint echivalente cu TCA730/740 de la Philips, se gasesc in finalele audio cu TDA2020 din unele televizoare. De acolo le scoteam si eu cind aveam nevoie. Cel cu corectia de ton il gasesti si in Rostov clonat de rusi cind erau mari prieteni cu Philips-ul (desigur are un indicativ sovietic).

Link spre comentariu

Aia ma intrebam si eu daca traful tine pentru toate cele 4xTDA7294 ca mi se pare cam mic 100 sau 120VA nu mai stiu sigur cat are. Ca si eu am unul iodentic dar la partea de preamplificator corector de ton mi s-au dus integratele A273 si A274 din cauza sursei de alimentare si de gasit nu am gasit sa cumpar, pacat ca se auzea super corectorul ala comandat in tensiune.

Link spre comentariu

Corect ca si eu dupa ce am trosnit-o am rebobinat traful ca acuma am un amarat de TDA2009 pe ea si folosesc boxele originale ale pick-up-ului. De vazut am vazut ca are mult mai multe infasurari, dar ma gandeam ca ai pastrat carcasa si tolele si l-ai rebobinat din nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări