Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Goldstar - probleme imagine

delfy

Postări Recomandate

Si daca schimba condesatorii toti cu unii noi , si sa fie mai rai ca aia vechi :rade: :91 ca pe piata sunt destui rai

Ti-a raspuns colegul tizule..care are perfecta draptate.. in ziua de azi nimic nu mai suntem siguri cea ce cumparam ca e 100% bun.

Dar totusi daia exista aparatura si cu mintea omului...ca sa le mai si verificam cand le luam...nu le-am luat si le punem direct in tv-u. :reytre

daca e sa zicem asa,nici tv-urile nu ar trebui inlocuite cu unele noi,caci durata lor de viata e cu 80% mai mica decat acelor din anii 80-90,deci sant mult mai proaste,asa ca nui ramane decat sa schimbe condesatori,vorba colegului nostru,,cat il lasa inima,, in special in sursa primar, secundar si in baleaje vertical si horizontal,ori cumpara o noutate care cu putin noroc 4-500lei va trece de garantie,sau dece nu sa treaca la un tv pe lampi care nu are decat cativa ,,butuci de condesatori,,

O seara minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• delfy

4

• dan cod

4

• mac01

2

• Mircel

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca nu stii unde este baleiajul vertical si sursa intr-un tv....eu zic ca este mai bine s-o lasi balta. Nu ai experienta si poti sa-l strici mai rau.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări