sckump Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Salut. Cine imi poate spunde de unde as putea comanda un difuzor de la Eighteen Sound, modelul 12MB700, afar de cei de pe Hi-end ca au spus ca nu il au in stoc si ca momentan nu il pot comanda? Daca stiti vreo alta firma care distribuie difuzoare de la Eighteen Sound aici in Romania? Eventual o adresa de mail, un site. Multumesc. Link spre comentariu
adircf Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 intra frumos pe situ de la 18sound si dai la distribuitori. apoi selectezi romania si o sa vezi ca au sediul in oradea daca nu ma insel. Daca nici acolo nu au... cauta ceva situri din germania ce livreaza in romania, cum ar fii music-service si restul. Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Pai am intrat acolo pe distributori si este intradevar scrisa o firma din romania, dar am trimis si mail la ei vreo cateva si am incercat si sa sun si nu am primit nici un raspuns. Telefonul e acelasi ca si faxul si nu a rasp nimeni. As prefera o firma romanneasca car sa livreze un astfel de produs si in Iasi pentru ca m-ar costa mai putin transportul. Daca as cmanda ocmai din Germania si pentru un singur produs cred ca ar ajunge mult prea scump. Sau ma insel? Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Dar pe cei din Oradea care poate distribuie difuzoare de la Eighteen Sound stii cumva cum as putea sa ii contactez? Pana acum nu am putut lua legatura cu ei. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Maine sun un prieten care e distribuitor..si vad ce pot rezolva.Cunosc 2 persoane care ar putea aduce..sau au numai sa pot da de ei.Probabil ca numai sapt vitoare iti pot da un raspuns. Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Ok. F bine. Multumesc. Adresa mea de mess este: sckummi, in caz ca se poate rezolva ceva. Daca e nevoie pot lasa si un nr de telefon. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 ce nu gasesti pe http://www.hi-end.ro nu au nici cei din Oradea pentru ca lucram pe aceeasi felie :smt003 Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Cand se va face urmatorul import de difuzoare de la Eighteen Sound? Poate aduceti si acest tip de difuzor? Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Dar cea din Oradea e singura firma care importa difuzoare de la Eighteen Sound de la noi din Romania? Nu mai este o alta firma care poate are pe stoc si acest difuzor? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 27, 2007 Partajează Postat Aprilie 27, 2007 firmele astea "care se respecta" fac o mare greseala cu chestia de unic importator, acuma lumea daca nu ii convine de importatorul existent poate sa cumpere de oriunde ca doar suntem in Europa(datorita lui basescu) Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 27, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2007 Probabil ca da... dar in acest caz, pentru un singur difuzor, nu prea se merita sa caut undeva inafara granitelor o eventuala firma care sa distribuie acest produs. As fi multumit sa gasesc pe aici pe undeva prin Romania. Numai ca inteleg ca si aceste comenzi se fac doar cand e vorba de o cantitate mai mare de marfa sau daca se afla deja in stoc. Sper sa gasesc totusi difuzorul de care vorbeam... pana nu incep sa ma plictisesc:D Link spre comentariu
sckump Postat Aprilie 30, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2007 Mai stie cineva ceva de unde as putea cumpara un difuzor nou Eighteen Sound 12MB700? Link spre comentariu
sckump Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 Maine sun un prieten care e distribuitor..si vad ce pot rezolva.Cunosc 2 persoane care ar putea aduce..sau au numai sa pot da de ei.Probabil ca numai sapt vitoare iti pot da un raspuns.Ai mai vb cu prietenul tau in legatura cu difuzorul 12MB700?Se poate rezolva ceva? Link spre comentariu
sckump Postat Mai 1, 2007 Autor Partajează Postat Mai 1, 2007 Nu mai stie cineva unde pot gasi un difuzor nou 12MB700? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum