icar Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 (editat) Votat.Succes!Da' dai o bere din milionul ala, nu? Editat Decembrie 11, 2016 de icar Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Va multumesc, e emotionant sa vad atatea mesaje! Ce pot sa zic .. nu va voi dezamagi si voi folosi aceasta energie pozitiva pe care mi-o transmiteti cu atata dezinvoltura, in tehnologie utila noua tututor, atat cat o sa ma duca mintea. Pana atunci, am vrut sa va arat articolul lui nwradu, poate l-ati vazut: http://www.nwradu.ro/2016/11/puteti-da-3000-de-euro-proiectului-preferat-din-competitia-the-venture/ Bun, bun, bun! Articolul de pe blogul lui Radu aduce un mare plus pentru proiectul uRADMonitor. Link spre comentariu
sandu2010 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 ... si inca unu 463, celalalt are 444, insa sunt curios sa vedem ce se intampla peste noapte! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Sa vad cum o conving si pe nevasta-mea, cica o uitat parola de la meilu ei. Si mama mea la fel,dar pana la urma am rezolvat problema si am votat folosind adresa ei. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 +1 si de pe mailul de firma -> 464, urmatorul 444. Numai bine! Adrian Link spre comentariu
hades19 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 +1 474 > 455 Succes! Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Un vot si de la mine. Bafta! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Inca un vot din partea mea.Colegul nostru are acum 10 voturi in plus desi azi dimineata avea dublu dar nu ne lasam. Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Va aparea si un film in care explic ce incerc sa fac. Poate asa ii voi putea convinge si pe cei mai greu de induplecat sa ma voteze. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Dau si eu un vot. Succes iti doresc!!! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Va aparea si un film in care explic ce incerc sa fac. Poate asa ii voi putea convinge si pe cei mai greu de induplecat sa ma voteze. Totusi in mai putin de 48h ati acumulat peste 30 de voturi si doar cateva dintre ele au fost anuntate.Restul voturilor sa fi fost toate de la persoane care n-au cont pe acest forum,sau unora de aici nu le place sa-si anunte voturile? Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Parca te simti mai bine cand votezi pentru ceva care conteaza decat pentru niste politicieni psihopati, nu? Al 529-lea vot este al meu Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Parca te simti mai bine cand votezi pentru ceva care conteaza decat pentru niste politicieni psihopati, nu? BIG LIKE!!! Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Sunt incantat de materialul pe care l-a scris Chinezu pe blogul lui: http://cristianchinabirta.ro/2016/12/14/uradmonitor/ Am fost prins zilele astea si de abia acum am apucat sa-l citesc. E chiar fain, trece prin mai multe detalii, sunt curios cum o sa vi se para! Totusi in mai putin de 48h ati acumulat peste 30 de voturi si doar cateva dintre ele au fost anuntate.Restul voturilor sa fi fost toate de la persoane care n-au cont pe acest forum,sau unora de aici nu le place sa-si anunte voturile? Nu stiu, dar nu pot decat sa ma bucur ca voi ma sustineti. Cred ca stiti ca daca nu ma vota elforum, eram mult in urma. Multumesc! @radhoo daca vin aia de la hackaday incoa in RRO (incerc sa-i conving) ne vedem la o bere neaparat. Spor! M-as bucura, mai ales ca au fost si in Belgrad, in Aprilie. Am urmarit proiectul tau si m-am bucurat sa-l vad cum evolueaza. Ca vin ei , ca nu vin, tot mi-ar placea sa avem ocazia sa povestim mai multe. Link spre comentariu
Postări Recomandate