Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un proiect de un mil $

Postări Recomandate

• Răspunsuri 268
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Eu mai pastrez cateva voturi ale neamurilor pentru ... fix 6 ianuarie. La ce ora (a Romaniei) se incheie votarea?

Pastrezi degeaba pentru 6 Ianuarie.Regulamentul zice: ART. 2. DURATA ŞI ARIA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUIVotarea „The Venture” se va desfășura începând cu data de 24.11.2016 ora 00.00, până la data de - 5.01.2017, orele23.59, pe site-ul www.TheVentureVote.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a prelungi perioada campaniei promoționale.
Link spre comentariu

Va multumesc, e emotionant sa vad atatea mesaje! Ce pot sa zic .. nu va voi dezamagi si voi folosi aceasta energie pozitiva pe care mi-o transmiteti cu atata dezinvoltura, in tehnologie utila noua tututor, atat cat o sa ma duca mintea.

Pana atunci, am vrut sa va arat articolul lui nwradu, poate l-ati vazut: http://www.nwradu.ro/2016/11/puteti-da-3000-de-euro-proiectului-preferat-din-competitia-the-venture/

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări