Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un proiect de un mil $

Postări Recomandate

Probabil ei nu se intreaba ...da mie ce-mi iese daca votez?Sunt solidari si asta e.La noi trebuie sa-l lamuresti bine si nici asa nu se simte in largul lui cand cineva castiga pe munca proprie,fara el.Chiar daca nu face nimic decat comenteaza,se simte important ca i se cere ajutorul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 268
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

La un moment dat erau 40 voturi diferenta.Acum vad ca diferenta e de doar 12.Mai mult ca sigur are in spate o comunitate cel putin la fel de mare ca elforum care il sprijina cu voturi.Trebuie mentinut un ritm ridicat de vot,fie si pt a le scade moralul,desi ii vad ca vin din urma destul de repede.

De unde atatia sustinatori pentru acel arab? S-au mutat toti arabii in tara noastra?

Comunitate nu cred ca are, cel putin nu pe masura elforum. Voturile ii evolueaza parca sincron cu progresul voturilor mele - gasesc asta cel putin ciudat.

Multumesc pentru voturi! Nu uitati sa le validati.

Link spre comentariu

Am mai recidivat cu un vot de la fiu-meu, dacă arabu se ține tare, chemăm întăriri...doar să ne avertizați dacă scade mult diferența.

PS

Acuma să iasă în față și ăla de și-a făcut o mie de clone pe Elforum....la dat o mână de ajutor altuia nu cred că se mai bagă. Zic asta fiindcă are probabil multe conturi de mail. Eu am un singur cont de mail și un singur cont pe forum.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări