doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Probabil ei nu se intreaba ...da mie ce-mi iese daca votez?Sunt solidari si asta e.La noi trebuie sa-l lamuresti bine si nici asa nu se simte in largul lui cand cineva castiga pe munca proprie,fara el.Chiar daca nu face nimic decat comenteaza,se simte important ca i se cere ajutorul. Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Inca unul de la mine, 408. Link spre comentariu
Degetica Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 409 si 410 Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Daca votez de pe acelasi computer, dar adrese de email diferite, se valideaza? Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 9, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2016 La un moment dat erau 40 voturi diferenta.Acum vad ca diferenta e de doar 12.Mai mult ca sigur are in spate o comunitate cel putin la fel de mare ca elforum care il sprijina cu voturi.Trebuie mentinut un ritm ridicat de vot,fie si pt a le scade moralul,desi ii vad ca vin din urma destul de repede. De unde atatia sustinatori pentru acel arab? S-au mutat toti arabii in tara noastra? Comunitate nu cred ca are, cel putin nu pe masura elforum. Voturile ii evolueaza parca sincron cu progresul voturilor mele - gasesc asta cel putin ciudat. Multumesc pentru voturi! Nu uitati sa le validati. Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) @adryanoCred ca da...validarea o faci din fiecare adresa de mail in parte, la mine a mers... Editat Decembrie 9, 2016 de danpin Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Voturile ii evolueaza parca sincron cu progresul voturilor mele - gasesc asta cel putin ciudat. Curat murdar,dar cam asa se intampla,nu-mi pot explica ce si cum se face acolo. Nu ne ramane decat sa umplem urna de voturi sa vedem cand oboseste. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Am mai băgat un vot și din partea soției. Sper să ținem piept arabului... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 I-am mai impins si eu unul,sunt 417...dar e ca in bancul ala cu breteaua prinsa in portiera masinii,si cu cat mergea masina mai tare,cu atat si nenorocitul prins in portiera fuge mai tare Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Inca un vot dela mine!....de pe alta adresa de mail....succes!.....417! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Sunt 418...417 erau dupa al meu Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Am mai recidivat cu un vot de la fiu-meu, dacă arabu se ține tare, chemăm întăriri...doar să ne avertizați dacă scade mult diferența. PS Acuma să iasă în față și ăla de și-a făcut o mie de clone pe Elforum....la dat o mână de ajutor altuia nu cred că se mai bagă. Zic asta fiindcă are probabil multe conturi de mail. Eu am un singur cont de mail și un singur cont pe forum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Exact cum spunea si Radu,ii creste numarul de voturi numai cand se voteaza la noi,altfel,daca la noi nu se voteaza,nici la el nu se intampla nimic. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Gata, i-ai depasit!! Link spre comentariu
elman Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Inca un vot. Eu cred spre final concurentul sowat va veni cu un numar mare de voturi si-l va depasi pe @radhoo. Ar trebui sa avem o rezerva de voturi la final. Se pare ca pe facebook are sustinere https://www.facebook.com/sowatsystem/ Editat Decembrie 9, 2016 de elman Link spre comentariu
Postări Recomandate