Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un proiect de un mil $

Postări Recomandate

• Răspunsuri 268
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca nu erati voi ramaneam mult in urma. Va multumesc pentru voturi!

@elmar, acesta e votul publicului care e o componenta a concursului. Pe langa asta mai este si un vot al juriului, si cele doua sunt premiate separat. Sponsorii au pus accentul pe "proiect cu impact social" si cred ca prin acest vot vor si o masura a acestui lucru. Din punctul meu de vedere voturile publice inclina greu balanta, asa ca va multumesc pentru suport.

LE: daca vreti sa ma ajutati si prin retelele sociale, am scris un post dedicat pe care puteti sa-l postati pe Facebook: http://www.uradmonitor.com/uradmonitor-concureaza-pentru-1-milion-de-dolari/ . Are toate linkurile .

Editat de radhoo
Link spre comentariu

La un moment dat erau 40 voturi diferenta.Acum vad ca diferenta e de doar 12.Mai mult ca sigur are in spate o comunitate cel putin la fel de mare ca elforum care il sprijina cu voturi.Trebuie mentinut un ritm ridicat de vot,fie si pt a le scade moralul,desi ii vad ca vin din urma destul de repede.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări