danpin Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Felicitari si succes in continuare! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Bravo, man!Succes in continuare! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Felicitari si succes in continuare pentru castigarea marelui premiu! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Ne bucuram pentru tine! Succes! Iti vom fi alaturi daca mai e nevoie in viitor. Link spre comentariu
radhoo Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Juriul a acordat premiul cel mare catre sowat. Le-am prezentat discutia cu organizatorii despre fraudarea voturilor si ca raspuns m-au certat pentru ca le-am dat "niste mesaje private pe mail", nefiind nimic privat acolo ci graficul care l-ati vazut si voi si problema semnalata, pe care au recunoscut-o. Au facut in schimb abstractie totala de faptul ca cineva a trisat. Nu m-as fi gandit ca asa ceva e tolerabil, ba culmea, chiar premiat. In consecinta altcineva ne va reprezenta mai departe. Sper sa ia in serios provocarea, si sa tina minte ca trebuie sa ne faca cinste inainte de orice altceva. Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 dezavantajul de a fi roman.....tributul platit pentru ceea ce fac semenii nostri de peste granite! si dovada ca si ''dincolo'' sunt aceleasi practici,insa nimeni nu sufla o vorba despre asta! hotul striga hotii! sunt de a dreptul consternat...pacat! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Probabil ca interesele sint mari. O sa vedem pe acel ''altcineva'' cum ne va prezenta. Pina una alta felicitari si succese. Sa stii ca cei care au pus ''umarul''acum , il vor pune si in viitor Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Au facut in schimb abstractie totala de faptul ca cineva a trisat. Asta poate insemna ca stiau,si tolerau situatia,sau erau asa de siguri ca nu se poate frauda incat nu te-au bagat in seama. Asta e,macar am demonstrat ca daca vrem,se poate.Succes mai departe. Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 dezavantajul de a fi roman...Din cate am vazut eu, toti concurentii erau romani. Asa ca nu inteleg propozitia asta. Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Din cate am vazut eu, toti concurentii erau romani. Asa ca nu inteleg propozitia asta. asa e...am vazut pe urma...insa ideea ramane... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Era prea frumos sa sa fie corect... De aia nu particip niciodata, nicaieri, la niciun concurs. Fruntea sus! Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) @cristi71: Nu ramane nimic.Acum ca s-a terminat, pot sa "dezvalui" ca-s putin dezamagit de o parte din mesajele de pe topicul asta. Editat Ianuarie 11, 2017 de Liviu M Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 De ce s-a mai votat atunci?! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Domnule Radu capul sus caci viata merge inainte.Sunteti inca tanar si aveti tot viitorul in fata.Doar nu o sa va opriti aici?Multa bafta in continuare! Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 @cristi71: Nu ramane nimic.Acum ca s-a terminat, pot sa "dezvalui" ca-s putin dezamagit de o parte din mesajele de pe topicul asta. cum nu ramane amice???? daca numarul de voturi a fost in favoarea lui Radu si a iesit altcineva invingator??? ai dreptate, ramai dezamagit uneori ! Link spre comentariu
Postări Recomandate