Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un proiect de un mil $

Postări Recomandate

• Răspunsuri 268
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Bine v-am regasit in Noul An! Va doresc la toti sa aveti sanatate, putere de munca si sa vi se implineasca dorintele!

Vreau sa-mi cer scuze pentru ca anterior am propus o metoda nu prea curata de a vota. N-am facut-o cu vreo rea intentie si nu am vrut sa patez imaginea cuiva. Numai bine!

Eu am apreciat intentia Dvs. de a ma ajuta si reactia prompta, mai ales data fiind conjunctura si comportamentul competitorului meu direct. Totusi asa cum spuneam si inainte, principiile mele imi cer sa joc corect. Va multumesc pentru ca mi-ati respectat aceasta rugaminte!

Stimati colegi, am vrut sa va mai arat 3 articole care au aparut in presa! Sunt toate interesante si merita citite!

proiectul-careianului-radu-motisan-concureaza-pentru-un-milion-de-dolari-haideti-sa-l-sprijinim

proiectul-unui-satmarean-intr-o-competitie-de-un-milion-de-dolari

#uRADMonitor, proiectul care masoara poluarea in primul proiect smart city din Romania Alba Iulia Smart City a fost numit cel mai promitator proiect de monitorizare a poluarii, de catre binecunoscutul site The Green Optimistic: https://www.greenoptimistic.com/uradmonitor-pollution-monitoring-20170101/#.WGk_vHdh2M4

Va multumesc pentru sprijinul vostru!

Link spre comentariu

Va multumesc pentru voturi dar mai ales pentru ca mi-ati fost alaturi. M-am simtit plin de incredere cand am vazut mesajele voastre. Si am realizat ca indiferent de orice concurs, sunt oameni care cred in ce fac si asta e ceva de ce trebuie sa tin cont.

Prin votul vostru, uRADMonitor a iesit castigator in concursul de popularitate Chivas Romania The Venture. Anuntul oficial e aici: https://www.facebook.com/Chivas.Romania/photos/a.387094731330391.88096.382475681792296/1322017654504756/?type=3&theater&notif_t=mention&notif_id=1483699257161199

Concursul nu se incheie aici, ce urmeaza e din ce in ce mai interesant!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări