adryano Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Vreau sa-mi cer scuze pentru ca anterior am propus o metoda nu prea curata de a vota. N-am facut-o cu vreo rea intentie si nu am vrut sa patez imaginea cuiva. Numai bine! Link spre comentariu
radhoo Postat Ianuarie 1, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Bine v-am regasit in Noul An! Va doresc la toti sa aveti sanatate, putere de munca si sa vi se implineasca dorintele! Vreau sa-mi cer scuze pentru ca anterior am propus o metoda nu prea curata de a vota. N-am facut-o cu vreo rea intentie si nu am vrut sa patez imaginea cuiva. Numai bine! Eu am apreciat intentia Dvs. de a ma ajuta si reactia prompta, mai ales data fiind conjunctura si comportamentul competitorului meu direct. Totusi asa cum spuneam si inainte, principiile mele imi cer sa joc corect. Va multumesc pentru ca mi-ati respectat aceasta rugaminte! Stimati colegi, am vrut sa va mai arat 3 articole care au aparut in presa! Sunt toate interesante si merita citite! proiectul-careianului-radu-motisan-concureaza-pentru-un-milion-de-dolari-haideti-sa-l-sprijinim proiectul-unui-satmarean-intr-o-competitie-de-un-milion-de-dolari #uRADMonitor, proiectul care masoara poluarea in primul proiect smart city din Romania Alba Iulia Smart City a fost numit cel mai promitator proiect de monitorizare a poluarii, de catre binecunoscutul site The Green Optimistic: https://www.greenoptimistic.com/uradmonitor-pollution-monitoring-20170101/#.WGk_vHdh2M4 Va multumesc pentru sprijinul vostru! Link spre comentariu
alin 105 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Inca un vot de la mine.Succes! Link spre comentariu
Marin Maria Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Aveti si de la mine un vot,succes in continuare. Link spre comentariu
radhoo Postat Ianuarie 3, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Inca un vot de la mine.Succes! Aveti si de la mine un vot,succes in continuare. Va multumesc! Ii rog inca o data pe toti colegii de pe forum sa ma sustina cu inca un puls, acum pe ultima suta de metri. Concursul se incheie pe 5 ianuarie. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 (editat) Inca un vot de la sotie....succes! EDIT Am vorbit cu cativa colegi de munca...este foarte posibil ca sa avem-maine si poimaine-un salt important al voturilor pentru colegul Radu....toate cele bune! Editat Ianuarie 3, 2017 de flomar60 Link spre comentariu
ghita57 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 rog pe oricine sa ma lamureasca cum si unde se voteaza repede!!!,va rog Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Deschideti pagina asta:http://www.theventurevote.ro/urad-monitor/....completati data nasterii si urmati instructiunile.....validarea votului se face prin accesarea adresei de mail personale si deschiderea mailului pe care l-ati primit ca urmare a executarii instructiunilor de pe site-ul amintit....spor! Link spre comentariu
ghita57 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 votat,validat!! saru'mina @flomar60 Link spre comentariu
anuntul_dv Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 votat .....succes..... Link spre comentariu
PKP98 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Votat si validat. Bafta . Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Radu nu cred ca mai are cum sa piarda aceasta etapa a competitiei. Link spre comentariu
djlove Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Un vot validat si de la mine. Succes in continuare! Link spre comentariu
danpin Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Inca un vot validat. Link spre comentariu
radhoo Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Va multumesc pentru voturi dar mai ales pentru ca mi-ati fost alaturi. M-am simtit plin de incredere cand am vazut mesajele voastre. Si am realizat ca indiferent de orice concurs, sunt oameni care cred in ce fac si asta e ceva de ce trebuie sa tin cont. Prin votul vostru, uRADMonitor a iesit castigator in concursul de popularitate Chivas Romania The Venture. Anuntul oficial e aici: https://www.facebook.com/Chivas.Romania/photos/a.387094731330391.88096.382475681792296/1322017654504756/?type=3&theater¬if_t=mention¬if_id=1483699257161199 Concursul nu se incheie aici, ce urmeaza e din ce in ce mai interesant! Link spre comentariu
Postări Recomandate