cipri_mury Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Am vazut ca sunteti din nou pe primul loc si ma bucur foarte mult.Astept sa-mi confirme toate personele carora le-am trimis mail cu redirectionare spre proiectul dvs. ca au votat dar totodata astept sa mai anunte si useri de pe forumul "tehnium azi" ca au facut acest lucru. Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Sa va mai arat si treburi mai serioase, pe langa concursuri, etc, uite primul lot de 60 bucati modelul D, specificatiile sunt prezentate aici: http://www.uradmonitor.com/uradmonitor-model-d/ Am niste probleme ciudate la partea de soft, ceva ce imi merge pe 2 aparate pe care le-am asamblat in vara, nu imi merge pe cele 60 din poza, e ceva legat de sdcard. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Vezi sa nu fi aparut modificari in rutare sau vreun scurt.... Cele doua asamblate in vara erau pe exact acelasi cablaj? facut dupa exact aceleasi gerbere? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Banuiesc ca aparatele astea vor fi la vanzare nu?Daca da cat va costa unul?Daca cumva in topic e specificat asta imi cer scuze . Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Parca 399 $. Link spre comentariu
Vizitator iuliean Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Votat Radu ! Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Votat Radu! succes! fa-ne mandrii! un an nou mai bun tuturor! Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Vezi sa nu fi aparut modificari in rutare sau vreun scurt.... Cele doua asamblate in vara erau pe exact acelasi cablaj? facut dupa exact aceleasi gerbere? La cablaj am facut mici modificari, am mutat un speaker vreo 2mm si am modificat dimensiunea la niste paduri de condensatori. Dar la asta m-am gandit si eu. Totusi l-am verificat de mai multe ori, inclusiv suprapunand gerberele si facand diferenta (se vad exact zonele mutate) si e totul ok. Problema e ca cele 60 de placi functioneaza, dar ori citesc BME680 si nu scriu pe sdcard, ori invers. Nu au nici o legatura una cu alta, BME680 e pe I2C (si mai sunt si alte module pe I2C, ceasul DS1337 si un EEPROM) si SDCARD-ul e pe SPI (si sunt si alte SPI-uri, de ex LCD-ul). Genul asta de probleme fac viata programatorilor interesanta. Acum banuiesc 2561-ul folosit ca nu e ok, si o sa incerc o noua revizie. Revin cu vesti. Va multumesc pentru suport, voturi si vorbele bune! Link spre comentariu
rlodina Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Banuiesc ca aparatele astea vor fi la vanzare nu?Daca da cat va costa unul?Daca cumva in topic e specificat asta imi cer scuze . Eram convins că-i un proiect open source. Acum văd că doar varianta KIT1 o gasesc pe github : https://github.com/radhoo/uradmonitor_kit1. @radhoo - poți să ne dai mai multe detalii ? Doar aceasta varianta kit1 este open source ? Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Eram convins că-i un proiect open source. Acum văd că doar varianta KIT1 o gasesc pe github : https://github.com/radhoo/uradmonitor_kit1. @radhoo - poți să ne dai mai multe detalii ? Doar aceasta varianta kit1 este open source ? Modelul D nu este open source deocamdata, dar foarte probabil sa fie in viitor. KIT1 in schimb e complet open source chiar in acest moment, si multi si-au construit propriile lor variante, inclusiv colegi de aici de pe forum: http://www.uradmonitor.com/topic/soldering-the-kit1/ . A fost si un concurs pe tema asta, care tocmai s-a incheiat. Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Inca unul si... se fac 1000! Oare al cui vot va fi al o miilea? Va multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Sunt deja 1005 in acest moment.Este clar ca s-a pus lumea pe votat nu gluma.Succes! Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Stiu ca numerele arata bine, dar asta e chiar punctul culminant cand se decide castigatorul. Sper sa continue voturile pe o panta ascendenta. Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa ajung aici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Meriti, omule! Succes in continuare, eu le mai aduc aminte pe celalalt forum! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 (editat) eu le mai aduc aminte pe celalalt forum! Si eu pe forumul "tehnium azi",dar in topicul deschis de mine acolo au inceput sa apara povesti fel de fel,interesante cei drept dar eu m-as bucura sa mai anunte si alti useri de acolo ca au votat deoarece nu a mai facut-o nimeni in ultimele zile. http://www.tehnium-azi.ro/topic/6383-sa-ajutam-un-tanar-care-promite/page-2 Editat Decembrie 30, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate