Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un proiect de un mil $

Postări Recomandate

• Răspunsuri 268
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din pacate, pe facebook (la mine) nu se misca nimic. Am postat si nimeni nu m-a intrebat, nimeni nu a distribuit, nimeni nu a laicuit macar sa stiu ca au vazut. Daca puneam o gagica aveam 100 de laicuri. Mi-e scarba... Se dau laicuri la "nu dai si tu o cafea?" "buna dimineata" si aici cand trebuie sa ajuti pe cineva care chiar a facut ceva ne facem ca nu vedem. (stiu ca laic se scrie like)

Pai de aceea am ajuns ce am ajuns,caci avem multe valori mari in tara asta dar din pacate multa lume nu le stie aprecia.O persoana asa cum este colegul Radu Motisan merita sa i se ridice statuie pentru ca a decis sa ramana in Romania.

Link spre comentariu

Lumeee! o veste buna dau: stiam de o "gaura" care poate fi ocolita atunci cind vine vorba de gmail. Am reusit sa votez de doua ori pe aceeasi adresa si sigur ca o mai pot face de citeva ori, dar o voi face mai tirziu, ca sa nu fie sesizabil. In adresa de email la google daca strecuram cite un ".", acesta nu face diferenta. Deci la revotare fiecare!! :) Va garantez inca minim 30 de voturi, timp sa am!

Editat de adryano
Link spre comentariu

Hai nu va fie lene. E suficient sa voteze cei care au votat si pina acum, foarte si foarte simplu, exemplu [email protected] poate fi perceput ca adresa diferita pe site-ul unde se voteaza, dar ca aceeasi adresa pe gmail. Deci: [email protected][email protected][email protected][email protected][email protected][email protected][email protected] rupt pe arab in modul acesta, probabil ca el asa si voteaza! cu cit denumirea adresei are mai multe caractere, cu atit mai multe voturi :)10 voturi in citeva minute dooar!!!!Edit: 13 voturi doar cu o singura adresa de email.

Editat de adryano
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări