Vizitator Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Astia sintem (din pacate)... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Din pacate, pe facebook (la mine) nu se misca nimic. Am postat si nimeni nu m-a intrebat, nimeni nu a distribuit, nimeni nu a laicuit macar sa stiu ca au vazut. Daca puneam o gagica aveam 100 de laicuri. Mi-e scarba... Se dau laicuri la "nu dai si tu o cafea?" "buna dimineata" si aici cand trebuie sa ajuti pe cineva care chiar a facut ceva ne facem ca nu vedem. (stiu ca laic se scrie like) Pai de aceea am ajuns ce am ajuns,caci avem multe valori mari in tara asta dar din pacate multa lume nu le stie aprecia.O persoana asa cum este colegul Radu Motisan merita sa i se ridice statuie pentru ca a decis sa ramana in Romania. Link spre comentariu
marius.dumi Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Votat, validat ! Bafta ! Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Fratilor, sotia mea tocmai a nascut, a fost o noapte palpitanta, ma tem ca nu voi putea urmari cu aceeasi atentie ce se intampla cu voturile, dar sper ca le las pe maini bune. Sanatate! Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Votat ! ! Succes ! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Editat Decembrie 21, 2016 de albasete Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Usor usor incepe sa se miste si pe forumul poweraudio.http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?f=19&t=23700&p=192095#p192095 Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Si pe forumul "tehnium azi" au fost anuntate 4 voturi pana acum dar unul dintre ele a fost anuntat prima data aici zilele trecute mai exact cel al userului @gsabac. http://www.tehnium-azi.ro/topic/6383-sa-ajutam-un-tanar-care-promite/ Editat Decembrie 21, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Lumeee! o veste buna dau: stiam de o "gaura" care poate fi ocolita atunci cind vine vorba de gmail. Am reusit sa votez de doua ori pe aceeasi adresa si sigur ca o mai pot face de citeva ori, dar o voi face mai tirziu, ca sa nu fie sesizabil. In adresa de email la google daca strecuram cite un ".", acesta nu face diferenta. Deci la revotare fiecare!! Va garantez inca minim 30 de voturi, timp sa am! Editat Decembrie 21, 2016 de adryano Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Poate mai are cineva cont si pe alte forumuri populate. Pe softpedia, etc... Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Hai nu va fie lene. E suficient sa voteze cei care au votat si pina acum, foarte si foarte simplu, exemplu [email protected] poate fi perceput ca adresa diferita pe site-ul unde se voteaza, dar ca aceeasi adresa pe gmail. Deci: [email protected][email protected][email protected][email protected][email protected][email protected][email protected] rupt pe arab in modul acesta, probabil ca el asa si voteaza! cu cit denumirea adresei are mai multe caractere, cu atit mai multe voturi :)10 voturi in citeva minute dooar!!!!Edit: 13 voturi doar cu o singura adresa de email. Editat Decembrie 21, 2016 de adryano Link spre comentariu
danpin Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 (editat) Da, ce chestie cu gmailul asta...Adryano, mi-ai adus aminte ca am adresa de email si pe gmail... am votat si am facut si o proba cu . , merge.Deci inca +2 voturi deocamdata...753. Editat Decembrie 21, 2016 de danpin Link spre comentariu
adryano Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Multumesc de confirmare, se pare ca restul nu ma cred ce am zis. Daca macar 20% din cei care au votat ar face-o de cite 5 ori inca de pe aceeasi adresa, numarul voturilor se dubleaza! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Poate mai are cineva cont si pe alte forumuri populate. Pe softpedia, etc... Sau pe mygarage. Link spre comentariu
Elison Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Inca doua voturi.Succes, Radu! Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 +1 de la mine 758 Link spre comentariu
Postări Recomandate