cipri_mury Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Se pare ca noaptea a fost un sfetnic bun deoarece aseara arabul era pe primul loc cu 20 de voturi avans iar acum ati revenit iar pe primul loc avand 3 voturi avans.Deci scorul este foarte oscilant si trebuie sa ținem tare.Dintre cunoscuții cărora le-am trimis mail pe aceasta tema pana acum doar 3 m-au informat ca au votat dar astept sa o faca si restul.Numai bine si succes in continuare! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Am dat si eu un vot azi Link spre comentariu
nel65 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 votat si validat si de la mine scor 626 fata de 607 la arab succes Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Credeti-ma ca nu am avut habar despre ..Radu Motisan ! Nici in ziu de azi ...nu-l cunosc,ar trebui sa se prezinte...macar o ..tira! (TZ)( In traducere,macar un ..pic..) Numele complet al colegului nostru apare chiar in semnatura mea daca te uiti mai atent iar detalii despre acesta poti afla punandu-l umpic pe Gogu la treaba daca nu esti chiar atat de comod. https://www.google.ro/search?site=&source=hp&q=radu+motisan&oq=radu+motisa&gs_l=hp.1.0.35i39k1l2j0j0i22i30k1j0i22i10i30k1.190747.193809.0.197497.14.14.0.0.0.0.1230.3556.0j10j6-1j1.12.0....0...1c.1.64.hp..2.10.1433.0..0i131k1.DOBEDDnj3qM Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Nici eu nu am auzit niciodata de el si nici nu l-am cunoscut. Faptul ca cineva face ceva mi se pare foarte tare. Faptul ca e roman ma ambitioneaza sa il sprijin. Faptul ca il pot ajuta ma face mandru de mine si ii doresc succes. Editat Decembrie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
sandu2010 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Multumesc @cipri_mury, chiar am nevoie de suportul vostru, pentru ca iar m-a intrecut Khaled Pe linkul care l-am facut pe blog este si un buton de share, daca vreti sa dati si pe facebook http://www.uradmonitor.com/uradmonitor-concureaza-pentru-1-milion-de-dolari/ L-am "trimis" si eu pe facebook, insa daca ar fi cineva sa ii mobilizeze si pe baietii de pe celalalte forumuri surori cu Elforum, eu zic ca s-ar mai strange niste voturi. O zi buna! Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 L-am "trimis" si eu pe facebook, insa daca ar fi cineva sa ii mobilizeze si pe baietii de pe celalalte forumuri surori cu Elforum, eu zic ca s-ar mai strange niste voturi. O zi buna! Multumesc! Poate ma ajutati voi cu celelate forumuri, eu doar pe elforum am activat, si multe am invatat aici... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Nu v-ati gandit sa va faceti cont si pe eevblog? Nu de alta dar va fost prezentat proiectul acolo iar pe deasupra am vazut ca va descurcati foarte bine cu limba engleza. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Votat! Succes in continuare! Share-uit si pe FB! https://www.facebook.com/petre.titi Editat Decembrie 18, 2016 de CIBY2 Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Asta am remarcat si eu si mi se pare ciudat. Organizatorii m-au asigurat ca au un sistem bun de validare a voturilor , inclusiv pe baza de adrese IP. Daca are prieteni care sunt abonati la RDS sau la orice ISP la care alocarea IP-urilor publice se face prin DHCP, tot ce are de facut este sa se deconecteze de la Internet si sa se reconecteze si tot asa ... isi face adrese de email aiurea si gata voturile ... Si eu sunt acum prin Franta si daca votez cu una dintre adresele de email facute pentru site-uri mai obscure, cine poate face diferenta? ... Pot organizatorii sa isi dea seama ca sunt aceasi persoana care a votat anterior? LE: Am dat si eu like si share pe FB. Editat Decembrie 18, 2016 de mars01 Link spre comentariu
gsabac Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Am votat pentru obtinerea premiului publicului de catre Radu si ii urez succes la confruntarea cu juriul pentru marele premiu. @gsabac Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 (editat) Nu v-ati gandit sa va faceti cont si pe eevblog? Nu de alta dar va fost prezentat proiectul acolo iar pe deasupra am vazut ca va descurcati foarte bine cu limba engleza. Am sa incerc. Asa e, proiectul pentru care voi ati votat a fost prezentat de Dave Jones, am pus mai jos una din pozele mele favorite. A facut-o pentru ca i-a placut, el era in juriu la Hackaday Prize, un concurs la care am participat. Aparatul din mana lui Dave e primul model pe care l-am construit - uRADMonitor A. Si eu sunt acum prin Franta si daca votez cu una dintre adresele de email facute pentru site-uri mai obscure, cine poate face diferenta? ... Pot organizatorii sa isi dea seama ca sunt aceasi persoana care a votat anterior? Nu au cum. Sper ca nu face asta competitorul meu. Incepe sa se contureze o diferenta. Nu uitati sa le spuneti celor cu care ati vorbit, sa confirme votul prin email. Va multumesc pentru sprijin Editat Decembrie 18, 2016 de radhoo Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 18, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Pentru ca felul in care au evoluat voturile mi s-a parut foarte ciudat, am investit vreo 2 ore ca sa fac asta: http://www.uradmonitor.com/tools/chivasro/ Pe grafic se va vedea foarte usor frauda daca ea exista. Contez in continuare pe sprijinul vostru! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 proiectul pentru care voi ati votat a fost prezentat de Dave Jones, am pus mai jos una din pozele mele favorite. A facut-o pentru ca i-a placut Dave ca orice australian stie sa aprecieze lucrurile de calitate.Eu nu-l vad pe el desfacand clone ordinare ale unor aparate de firma in interiorul carora sa se gaseasca boabe de orez .Intr-o tara cu nivel de trai foarte ridicat cum este Australia nici nu cred se importa asa ceva.Cu putin timp in urma am avut ocazia sa urmaresc un videoclip in care demonta o camera video Sony pe care scria "Made in Japan" si as putea sa mai dau astfel de exemple. Link spre comentariu
radhoo Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Fratilor, sotia mea tocmai a nascut, a fost o noapte palpitanta, ma tem ca nu voi putea urmari cu aceeasi atentie ce se intampla cu voturile, dar sper ca le las pe maini bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate