spik Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Cum pot elimina pilitura de pe fantele telefonului unde sunt difuzoarele?!Cu aer comprimat, cu aspiratorul sau cu alt magnet mai puternic?Cam astea imi vin in gand acum, dar daca stiti alte metode le ascult cu interes.Multam! Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Cu banda Scotch. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Aha, multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Dacă te uiţi cu atenţie, vei găsi şi pe membrana difuzorului pilitură, tot cu bandă scotch se ia şi de acolo. Dacă e doar pe masca frontală a difuzorului, merge şi cu un magnet recuperat de la Harddisk-uri defecte. Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 (editat) De magneti puternici nu duc lipsa, mi-e teama sa nu stric ceva.Asa am sa fac, scotch pe difuzor si magnet pe "afara"! Editat Decembrie 7, 2016 de spik Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Nu poţi strica nimic cu magnetul, câtă vreme nu se lipeşte brusc de membrana difuzorului din cauza atracţiei puternice.Pe dinafară nu rişti absolut nimic cu magnetul, dar pilitura din difuzor nu poate fi scoasă decât demontând telefonul şi aplicând scoci cu atenţie pe zonele cu pilitură.Trebuie să foloseşti fâşii înguste de scoci şi o pensetă cu care aplici uşor scociul pe membrană, dar atenţie să nu tragi brusc de scoci, fiindcă se poate smulge membrana şi adio difuzor.... Link spre comentariu
spik Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Multam de sfat. Asa am sa fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum