andrei_vasile Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 salut! am cumparat un alimentator extern, de fapt o carcasa in care se pot monta de la 1-6 baterii 18650. problema este ca a iesit putin fum dintr-un IC. am cautat IC-ul dupa acele serii, dar la priceperea mea nu l-am gasit. Nu stiu daca se merita sa il inlocuiesc.... Va atasez o poza cu placa, poate ma ajutati sa gasesc IC-ul.... Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 http://superchip.cn/Private/ProductFiles/FM9606%EF%BC%881A%E5%90%8C%E6%AD%A5%E7%A7%BB%E5%8A%A8%E7%94%B5%E6%BA%90IC%EF%BC%89.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 se intelege pe ici, pe colo, in punctele esentiale... Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Ideea e că tot de la chinezi trebuie să-l cumperi, nu e scump ci doar că durează probabil o lună să-l primești.... Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Ideea e că tot de la chinezi trebuie să-l cumperi, nu e scump ci doar că durează probabil o lună să-l primești.... Asa ca mai bine cumperi o carcasa noua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) L-am tradus. El in sine e o sursa pentru incarcat acumulatori litiu. poate fi programat extern pentru anumiti parametri. Cred ca cel mai bine iti iei alta jucarie. Il poti gasi prin ipad sau telefon sau mp3. Cred ca il prajesti pt. ca ii pui multi acumulatori ca sa ii maresti timpul de functionare, dar cand se gaseste el cu 6 acumulatori in coada, toti descarcati, ii trag dansului mai mult curent pentru incarcare, decat a fost proiectat sa duca. E bine ca sa il descarci incet si sa nu il descarci de tot ca sa ia un curent mic la incarcare. Editat Decembrie 8, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Frumoasa traducere: schiță FM9606 este folosit în principal pentru un compact putere mobil PMU, gestionarea încărcării, indicatorul de baterie, șofer lanternă și cu Step-up DC-DC funcții integrate într-un singur pas, mai ales pentru un volum mic mobil putere și alte dispozitive electronice portabile. Built-taxa cip de management, în conformitate cu standardul prelinge, curent constant, tensiune constantă În trei etape de încărcare metoda pentru a încărca bateria, protejează în mod eficient încărcătura de siguranță Și de viață a bateriei, și pentru a se asigura că bateria va atinge capacitatea de încărcare completă, și Indicatorul corespunzător de încărcare de pe unitatea. Built-in impuls sincron DC-DC, în cadrul Ministerul comutator integrat de putere, inductanță externă și capacitate poate fi realizată numai complet Funcția Boost, nici o diodă Schottky extern poate de ieșire de până la 1.0A Curentă. FM9606 construit scurt circuit și protecție la supracurent, fără deschidere externă Dispozitivul de comutare poate fi pus în aplicare o protecție la scurt circuit independent de ieșire, o excepție de sarcină Cazul poate avea acces în continuare sistem de securitate în condiții de siguranță și de încredere. putere de ieșire conducător auto cu LED-uri, puteți afișa muta puterea rămasă a bateriei Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) OFF TOPIC Google Translate,nu? Deocamdata nu cred ca exista vreun program care sa traduca perfect dar totusi tinand cont ca traducerea este din limba chineza mi se pare un lucru destul de multumitor. Editat Decembrie 8, 2016 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum