lukeme Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Nelu, uita-te in AN-1192. Este un tabel cu tensiuni se alimentare si puterile corespunzatoare pe impedantele respective. 100W se obtin la +/-37Vcc, nu 68W la +/- 28Vcc ca in cazul amplificatorului simplu. Editat Decembrie 9, 2016 de lukeme Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Pe măsurate valorile reale sunt altele , daca măsurăm difuzorul de joase are 2,7ohmi ( P Audio ) iar cel de înalte are 6,8 ohmi ( tot de la P Audio ) .@Shambala are dreptate , fiecare înțelege ce și cât poate ... Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Da, in cazul impedantelor reale ale difuzoarelor are dreptate. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Mda , pentru unii nu contează decât performanțele mn măsurate în lumea reală . Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) Din pacate datele din fisele tehnice sunt toate pe sarcini rezistive de 4, 8, 16R, altfel... Fiecare difuzor are rezistenta proprie in cc. si impedante diferite la frecvente diferite. Eu m-am referit mereu doar la sarcini rezistive, asa cum e cinstit... pe difuzoare reale situatia poate fi mai buna sau mai rea, in functie de calitatea acestora. Editat Decembrie 9, 2016 de lukeme Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Dar si de prestatia amplificatoarelor . Alea bune stiu sa genereze un curent adevarat pe sarcina suparacioasa si dificila ... dar o dam in audiofile , deranjam pe unii , mai habarnisti in Hi End , care nu pricep ca in lumea reala conteaza doar testul final : auditia cu urechea umana . Restul , se stie , nu conteaza . Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Salut! am testat amplificatorul pe 2 boxe NOVA2, 40va/4ohmi Ca si putere nu am sesizat nici-o imbunatatire. Am montat un comutator prin care pot folosi varianta simpla sau in paralel, doua integrate si, am testat cand in paralel, cand simplu. Ba mai mult am impresia ca in varianta simpla sunetul era mai placut. In varianta in paralel pare sa se incalzeasca mai putin, dar nu am tras de ele decat vre-o 2 ore. Multumesc! Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Nici nu aveai cum sesiza vreo "imbunatatire" ca putere suplimentara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum