lukeme Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Curentul prin sarcina e identic. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Da , nimeni nu a sustinut contrariul . Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) OK... deci no problem.Astazi sunt mult mai putin autosuficient decat ieri! Editat Decembrie 8, 2016 de lukeme Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Conventional se spune ca o incinta are 4 sau 8 ohmi dar trebuie inteles ca nu au niciodata 4 ohmi sau 8 ohmi. Impedanta incintei este variabila pe spectrul de frecventa reprodus, prezinta minime si maxime. Minime care adesea scad sub 50% din impedanta declarata, dar uneori mult mai jos. In acele minime de impedanta incintele au nevoie de curent mult mai mare decat impedanta declarata, iar daca amplificatorul nu il poate da sau il da cu distorsiuni, se simte in sunet. Simulatoarele sunt niste masinarii extraordinare dar nu iti pot spune ce sa scrii in ele. Trebuie ca tu, utilizatorul - sau proiectantul daca este cazul, sa stii ce valori si pt ce situatii extreme sa treci in campuri. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Unii aud si deferente intre doua cabluri de boxe iar altii nu aud diferente intre doua amplificatoare....fiecare cu urechile pe care le are........... Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Bla, bla, bla... 150W in paraleeel si 1-2W din 70W. Am mai studiat si noi, cu cine crezi ca ai de a face?Ce campuri d-le? Doar unii bat campii. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Era un banc prin scoala ... legat de ecuatiile lui Maxwell : Intrebare : cum se ara campul electromagnetic ? Raspuns : cu boii de la electronica ! Spor la treaba si auditii placute ! Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Merci. E bun... Editat Decembrie 8, 2016 de lukeme Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Nu se cunoaste ... Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 @Iukeme, nu fie cu suparare dar ne poti arata si noua habarnistilor citeva poze cu realizari de-ale tale in domeniul audio in care esti asa de expert? Mie cind mi s-a cerut am postat........ Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Nu cred ca nu esti capabil de o simulare de 2 bani ca asta, daca vrei sa ma confirmi... da-i bataie tata!Cine a spus ca sunteti habarnisti? Asa te simti? Ai rabdare. Editat Decembrie 8, 2016 de lukeme Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 de ce va certati, daca producatorul sustine clar si cu teorie in acea nota ca aceste integrate conectate in paralel pot debita puteri mai mari? aceste mod de conectare este implementat pe N proiecte si au obtinut rezultate bune, poate ca nu precum cele teoretice. eu am mers pe idea specificata in AN-1192 Multumesc pentru dezbatere, eu mi-am extras informatiile. voi reveni cand voi avea primele teste Link spre comentariu
lukeme Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Puterea e mai mare pentru ca tensiunea de alimentare e mai mare. La aceeasi tensiune, puterea e identica. Link spre comentariu
nelugavrila Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Daca ne uitam la schema din link: http://docdro.id/au3HreR ,observam aceiasi tensiune de alimentare si la amplifu se bas(3 LM-uri) si la cel de inalte(1LM).Diferente sunt la difuri.3ohmi basul si 8 inaltele. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Ei și ?Sunt amănunte destinate doar celor interesați , restul sunt simpli privitori . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum