Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri pentru un proiect audio

dem3ntor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lukeme

21

• Shambala

11

• hpavictor

8

• dem3ntor

5

Top autori în acest subiect

Conventional se spune ca o incinta are 4 sau 8 ohmi dar trebuie inteles ca nu au niciodata 4 ohmi sau 8 ohmi.

Impedanta incintei este variabila pe spectrul de frecventa reprodus, prezinta minime si maxime. Minime care adesea scad sub 50% din impedanta declarata, dar uneori mult mai jos. In acele minime de impedanta incintele au nevoie de curent mult mai mare decat impedanta declarata, iar daca amplificatorul nu il poate da sau il da cu distorsiuni, se simte in sunet.

Simulatoarele sunt niste masinarii extraordinare dar nu iti pot spune ce sa scrii in ele. Trebuie ca tu, utilizatorul - sau proiectantul daca este cazul, sa stii ce valori si pt ce situatii extreme sa treci in campuri.

Link spre comentariu

Era un banc prin scoala ... legat de ecuatiile lui Maxwell :

Intrebare : cum se ara campul electromagnetic ?

Raspuns : cu boii de la electronica :) !

Spor la treaba si auditii placute !

Link spre comentariu

@Iukeme, nu fie cu suparare dar ne poti arata si noua habarnistilor citeva poze cu realizari de-ale tale in domeniul audio in care esti asa de expert?

Mie cind mi s-a cerut am postat........

Link spre comentariu

Nu cred ca nu esti capabil de o simulare de 2 bani ca asta, daca vrei sa ma confirmi... da-i bataie tata!Cine a spus ca sunteti habarnisti? Asa te simti? Ai rabdare.

Editat de lukeme
Link spre comentariu

de ce va certati, daca producatorul sustine clar si cu teorie in acea nota ca aceste integrate conectate in paralel pot debita puteri mai mari?

aceste mod de conectare este implementat pe N proiecte si au obtinut rezultate bune, poate ca nu precum cele teoretice.

eu am mers pe idea specificata in AN-1192

Multumesc pentru dezbatere, eu mi-am extras informatiile.

voi reveni cand voi avea primele teste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări