Vizitator Dany Dani_253420 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Buna seara daca poate cineva va rog sa ma ajutati. Vreau sa fac o baterie externa am 2 acumulatori de bormasina unul de 12V D.C. 800mAh si unul de 18v D.C. 1000mAh. Am pus pe cel de 12V un incarcator auto USB chinezarie INPUT 12-24VDC. OUTPUT 5.0 V=1000mA am incarcat 3 telefoane android si o tableta fara probleme. Acelasi incarcator lam pus pe acumulatorul de 18v si nu a mai mers ledul incarcatorului se aprindea dar tot nu mergea lam pus din nou pe acumulatorul de 12v si nu mai merge. Am pus un alt incarcator samsung pe acumulatorul de 18v DC 11-30v output 5.0v -700mA si a iesit fum din el (probabil am pus eu ceva fire gresit) am uitat sa mentionez schema e in felul urmator: -ACUMULATOR==INTRERUPATOR(un buton ce gliseaza stanga dreapta de la o lanterna)== Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Sigur n-ai gresit polaritatea la conectarea pe acumulatorul de 18V? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 No ce sa zic si io sunt Afon da cand privesc in jur PRIND curaj. Incarcatorul auto pe pinu central are +(plus) si pe lamele laterale are -(minus)a-i respectat acea polaritate ? Daca nu a-i respectat e foarte posibil sa fi ars ceva pe el. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 https://www.aliexpress.com/item/New-Digital-Dispay-3V-30V-Mini-LCD-USB-Voltage-Current-Detector-Mobile-Power-USB-Charger-Tester/32708053114.html si nu te doare capu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum