attilaa0 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Buna ziua!Acest aparat din 2003 prinde posturile ,citeste cd dar nu are sonor.finalul este bun ,are pe fiecare iesire 6V.Si mai mult de atat daca pun degetul la intrare simte si suna in boxe.Are un circuit 70016SE care banuiesc ca ar fi controlul volumului care are la intrare semnal masurat cu osciloscop dar nu are la iesire.Se pare ca este defectiune tipica la ceste modele problema sonorului.Astept pareri ce poate fi ,stie cineva solutia?Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Da toate datele de pe aparat si discutam apoi. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 part number 3M5T-18C815-BD .radio sigle cd 6000cd,visteon.Va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 da e din soft defectul.Daca ai cu ce citi ST92 se rezolva altfel nu ai cum. Link spre comentariu
wlfu Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 A reusit sa repare cineva acest tip de defect ,am si eu un astfel de aparat cu aceeasi problema. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Da eu am facut o gramada. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Cred ca ar merge cu Carprog?Dar nu dispun de dump.Si un pic de indrumare n-ar strica.va multumesc! Editat Decembrie 6, 2016 de attilaa0 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Incearca sa stergi eepromul(dar doar eepromul)din ST. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 M-am conectat dar la citire doar FF. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Doar la eeprom lucrezi ca de stergi flashul adio aparat. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 6, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 (editat) Bine dar citeste doar FF,iar daca dau sa citeasca codul il citeste corect.Cred ca e protejat. Pe care am incercat este 4M5T-18c815-AE. pe primul nu am incercat adica pe 3M5T-18C815-BD. Ba mai mult am ridicat si grupul de rezistente.de 1K.quartzul e de 4Mhz. Si nici o diferenta. Editat Decembrie 6, 2016 de attilaa0 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Eu nu am ridicat nimic de pe placa . Link spre comentariu
johnnyioan Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Buna,Am o problema cu recepția radio la un cd Ford 6000CD by visteon Portugal. Scana frecventa fm și nu receptiona nimic,nici măcar fâș pe fm,nu se oprea din scan, pe am zgomot dar fără a receptiona nimic.. am înlocuit tunerul tea6842h din fm (pe placa sunt doua tunere, cred ca unul e pe am) acum scanează și găsește posturile pe fm dar nu am sunet decât foarte slab și câte un "pâc" la 3 secunde.. Operatiunea asta am mai facut-o la alte doua modele si mi-a reusit.Dacă a mai întâlnit cineva și îmi poate da un sfat!? Mulțumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Daca avea două tunere și le-ai dat ambele jos trebuie făcut să meargă doar cu cel dinspre interior care se folosește,sau le pui ambele înapoi.Cred că de aici e problema. Link spre comentariu
johnnyioan Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Doar cel din interior l-am dat jos și i-am schimbat ci-ul, celălalt a rămas așa pentru ca modelele depanate anterior nu aveau tunerul dinspre exterior și nu m-am atins de el. Posibil sa fie tea-ul cu probleme? L-am luat din China ca și celelalte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum