Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grunding ,sasiu xdk 190-07

Traian M

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traian M

6

• FLORIN IORDACHE

5

Zile populare

Top autori în acest subiect

Scuze, am gresit in primul post, procesorul VCT49X3F / PZ / F1000,posibil sasiu K2

Cu ambele dumpuri clipeste ledul continu, fara sa i-a vreo comanda.

Editat de treime
Link spre comentariu

Scuze, am gresit in primul post, procesorul VCT49X3F / PZ / F1000,posibil sasiu K2

Cu ambele dumpuri clipeste ledul continu, fara sa i-a vreo comanda.

Cu cel original al tv-ului, ce simptom are tv-u ???

Link spre comentariu

la cel original in timp ce faceam ajustari de geometrie din meniu service tv sa inchis instantaneu , am scos memoria dar nu vrea sa o recunoasca AD-memo si nu am putu citi nimic de pe ea.

Link spre comentariu

la cel original in timp ce faceam ajustari de geometrie din meniu service tv sa inchis instantaneu , am scos memoria dar nu vrea sa o recunoasca AD-memo si nu am putu citi nimic de pe ea.

Ok,dar pe eticheta procesorului ce mai scrie ???? Trebuie sa aiba vreo serie,cum ar fi : SK 1256-04 K1 GR .

Astept raspuns !!!

Link spre comentariu

Multumesc domnul Florin. Acum pleaca cu aceste dumpuri dar cand aproape sa apara rastrul se inchide, trebuie sa vad de unde pleaca problema. Am verificat sursa cu un bec si tine . trebuie sa mai sap.

Editat de treime
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări