Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

condensator de filtraj

Artanis.ro

Postări Recomandate

Doresc sa imi filtrez semnalul audio de la placa audio la boxele mele 5.1. Boxele sunt conectate pe analog la PC pt ca am placa audio.

Ce solutii de filtraj audio imi puteti recomanda pt cele 3 cabluri jack care intra in placa audio?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

3

• Artanis.ro

3

• maryuss2011

1

• gmarius86

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Farfecul si toporul.

Ce anume vrei domnule sa filtrezi?

Explica daca vrei si raspunsuri la obiect.

edit: de-ar fi asa de simplu././././././././././././

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Pai vreua sa nu mai poata trece sarcina electrica pe cablurile alea. Cam ca un izolator galvanic. Dar doar ca izoltatorul galvanic este pentru inalte. Pentru joase cum sunt cele audio se foloseste alt sistem, doar ca nu stiu ce sistem. Poate un electronist ne poate ajuta.

Link spre comentariu

La asta specificatiile sint foarte ciudate, nu cred ca-i ceva pe care sa merite sa arunci banii.

Mai bine ai explica cit mai precis ce probleme ai si cum te-ai gindit tu sa le rezolvi.

Posibil ca al doilea link sa fii ceea ce cauti ......dar.......0 feedback nu arata prea bine.

Link spre comentariu

Da, al doilea este ceea ce caut. Si primul mi se pare o solutie,dar al doilea ar fi mai potrivit. Exista vreo metoda ceva sa imi fac eu asa ceva? Poate prin sectiunea de electronica a forumului asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări