Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV led Samsung USA

eduard07

Postări Recomandate

Concluzia ar fi ca TV-urile din USA ,nu vor(americanii) sa ajunga si pe la noi ?? Poate ne suparam(intro buna zi) si le spunem ca ...cei cu viza USA,nu corespund standardelor...noastre ! Reject ! :limb: Doar avem vecini cu tehnologie avansata...>inclusiv firmele coreene,japoneze ..!! :95 Parametrii la care functioneaza aparatura lor,este diferita de a noastra,ma refer la U si Hz (desigur, unele aparate vin adaptate),dar de ca mi-as face batai de cap ?? :wretre Europa,Asia etc este plina de...ORICE vrei ! :freaza:

Link spre comentariu

cand le iei moca sunt bune ca si monitoare :),sunt tv cu mici defecte ,la unul de ex e crapata marginea ,la altul capacul spate spart etc.Vama si transport nu costa nimik le-am adus personal .Pana la urma se pot folosi pe RDS prin HDMI.Am vazut unele convertoare in America NTASC to PAL,dar nu stiu cum functioneaza(ma gandesc ca poti pune de ex o camera video ,dvd etc)dar ca sa pui cablul coaxial de la RDS ......aici nu mai stiu ..???

Editat de eduard07
Link spre comentariu

Sunt perfect de acord cu tine! :95 Proverb: Calul de de dar,nu se cauta in dinti..! Concluzie: Ce primesti cadou,chiar daca nu-ti place,incearca sa-i gasesti o...utilitate,eu cam asta incerc sa fac....sa gasesc nu stiu eu un mod de a folosi ceva...o intreb pe sotie,daca tot am ramas in pana de idei ...intreb..copii ! :qetrwe :da Poate ma credeti mai(putin destept..adica..PROST),dar ideile vin de unde nu te astepti...noi,ar trebui (doar) sa le ..dezvoltam ! :freaza: Sper sa inteleaga cineva.."mesajul" acesta...! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări