morocanosul Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Concluzia ar fi ca TV-urile din USA ,nu vor(americanii) sa ajunga si pe la noi ?? Poate ne suparam(intro buna zi) si le spunem ca ...cei cu viza USA,nu corespund standardelor...noastre ! Reject ! Doar avem vecini cu tehnologie avansata...>inclusiv firmele coreene,japoneze ..!! Parametrii la care functioneaza aparatura lor,este diferita de a noastra,ma refer la U si Hz (desigur, unele aparate vin adaptate),dar de ca mi-as face batai de cap ?? Europa,Asia etc este plina de...ORICE vrei ! Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) cand le iei moca sunt bune ca si monitoare ,sunt tv cu mici defecte ,la unul de ex e crapata marginea ,la altul capacul spate spart etc.Vama si transport nu costa nimik le-am adus personal .Pana la urma se pot folosi pe RDS prin HDMI.Am vazut unele convertoare in America NTASC to PAL,dar nu stiu cum functioneaza(ma gandesc ca poti pune de ex o camera video ,dvd etc)dar ca sa pui cablul coaxial de la RDS ......aici nu mai stiu ..??? Editat Decembrie 17, 2016 de eduard07 Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 Sunt perfect de acord cu tine! Proverb: Calul de de dar,nu se cauta in dinti..! Concluzie: Ce primesti cadou,chiar daca nu-ti place,incearca sa-i gasesti o...utilitate,eu cam asta incerc sa fac....sa gasesc nu stiu eu un mod de a folosi ceva...o intreb pe sotie,daca tot am ramas in pana de idei ...intreb..copii ! Poate ma credeti mai(putin destept..adica..PROST),dar ideile vin de unde nu te astepti...noi,ar trebui (doar) sa le ..dezvoltam ! Sper sa inteleaga cineva.."mesajul" acesta...! Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 18, 2016 Partajează Postat Decembrie 18, 2016 din cate stiu eu pe av, hdmi merge fara probleme doar nu se poate folosii partea de tuner Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 De pe laptop dar dar nu de pe tunerul de la RDS sau alte retele....chiar daca trec tunerul cu iesirea pe NTSC tot AN se vede. Link spre comentariu
eduard07 Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 Am rezolvat problema, am luat in Tv tuner extern cu hdmi,.Conectat la cablul RDS merge lacrima si Full HD.Singurul dezavantaj e ca folosesc doua telecomenzi.Cost 140 ron Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum