gabiz_ro Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Poatte daca schimbi modelul din service menu.La TYPE ma refer. Insa este riscant,poti ramane fara imagine si doar "orbeste"daca reusesti sa-l mai faci inapoi. (posibil daca poti salva continutul memoriilor din el sa le restaurezi si asa mai cresc sansele) Cauta vezi dupa versiunea de soft daca sunt si ceva aparate cu norma europeana,asa poate stii ce sa alegi la model. T-MST.... Mai multe informatii poate gasesti pe samygo Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 nu mai incerca nimic,din cauza selectorului dedicat ,trebuie inlocuita placa main.pune codul placii eventual poza originala. Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Totus cand ii dau restart apare scris sa selectez Usa,Canada sau Europa,dar Europa nu gasesc . Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 daca apare europa(blanc) posibil cu telecomanda de service sus mentionata sa poti face setarile necesare Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 (editat) Poze cu placaPoze cu placa.,Aici apare Region Usa,dar nu este activa nu pot accesa Totusi de ce apare Europe acolo ,asta e dubios Editat Decembrie 10, 2016 de eduard07 Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Dupa cum pare cred ca nu sunt solutii:( Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Ti-a trimis si doua bucati! Sunt noi...sau au fost folosite un USA? Editat Decembrie 13, 2016 de mac01 Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Am.chiar 3 buc sunt noi.Unul din el e chiar foarte scump si in Usa .E ceva profesional pt reclame din cate am citit cel cu seria LH40DM Editat Decembrie 13, 2016 de eduard07 Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Am un prieten cu un tv imens adus din SUA pt care am studiat si eu problema .... Singura solutie a fost achizitionarea unui set-up-box de pe net ce face ceva conversii de standarde de culoare - dupa producatori (eu nu am vazut adaptorul). Folosind cutia asta merge OK dar pe intrarile de joasa frecventa nu pe tuner. Link spre comentariu
eduard07 Postat Decembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2016 sal,pai poti sa.mi dai mai multe detalii,poate poti vb cu prietenul tau Link spre comentariu
orgasmo Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Dupa cum pare cred ca nu sunt solutii:( BN40-00280B inlocuit cu BN40-00256A, facute optiunile din meniul avansat de service si plantate componentele smd lipsa aferente acestuia. Sau adaptat alt model de main board. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) Când în țărișoara noastră e plin de tv-uri,ca să aduci aparate din State să le treci oceanul mi se pare absurd ...cu NTSC...probleme mari . Editat Decembrie 17, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Nu inteleg de ce ti se pare tie absurd.... Cit costa aici un TV de firma (nu dau nume) buna cu diagonala de 130cm sau mai mare? Cind de acolo iti poti lua second cu 100$ de ce sa nu-l aduci acasa? Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 (editat) @ sesebe; Daca citeai cu atentie un pic mai sus vedeai ca initiatorul topicului a specificat ca sunt trei televizoare NOI. Chiar eu l-am intrebat la postarea #23. Iar un televizor nou nu este ieftin nici in America. Cumperi cu 100$ televizor in America, dar o vechitura....., de la amanet, de pe strada, sau din magazinele cu lucruri sh.....la fel cum cumperi si la noi. Televizoarele de firma sunt scumpe si la ei....mai ales cele noi. Nu umbla cainii cu covrigi in coada in State. Cand un american da 800-2000$ pe un televizor...fii convins ca nu-l vei cumpara peste doi ani cu 100$. Poate peste cinci-sase ani...cand deja e copt si si-a trait viata. Si daaa este absurd....pentru ca este deranjant sa dai o gramada de parale fara sa stii ca in Europa nu functioneaza. Sa nu mai vorbim ca se plateste si vama la ce ajunge din State. Deci per total iesi mult mai scump cu el...iar la final sa vezi ca nu functioneaza..e chiar nashpa...crede-ma! Am modificat o singura data un televizor in viata mea, acum 20 de ani...adus din Franta. Era al unui prieten si a insistat foarte mult. A trebuit sa-i schimb norma din secam in pal. Era un televizor simplu doar cu norma secam. L-am reusit pana la urma dar cu multe zile de munca si costurile pe masura. Daca era dupa mine...mai bine isi cumpara alt televizor. Am jurat ca nu mai fac asa ceva niciodata in viata mea. In acel timp reparam mult mai multe televizoare si incasam mult mai multi bani. De foarte multe ori modificarile nu merita! Editat Decembrie 17, 2016 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum