POLAKU2002 Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Buna seara bosch ksu3320ie....combina no frost,in congelator tempeatura e buna dar in frigider sunt 20 de grade...ventilatorul functioneaza.... Link spre comentariu
valyvis10 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 La mine - KGN- a fost senzorul de degivrare. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2016 senzorul degivrare indica citiva ohmi,rezistenta ce infasoara gratarul de racire are o valoare de 300ohmi in schimb crezistenta care se afla sub gratarrul de racire ,cea care sta jos imi indica 2kiloohmi si acolo am gasit un sloi mare de gheata.... Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 (editat) cea care sta jos imi indica 2kiloohmi si acolo am gasit un sloi mare de gheata... Cum ti se pare .Ce temperatura ar trebuii sa ai la 2kilo ? Editat Decembrie 9, 2016 de Vinu-i-bun Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 ma refeream la rezistenta de dezghetare ce se afla sub vaporizator....pe vaporizator nu am gheata deloc...iar rezistenta de degivrare indica 300ohmi si e de 400w....cea de dezghetare este de 45w si imi indica 2kiloohmi...ceea ce mi se pare suspect,dar iau in considerare si placa electronica ce nu trimite alimentare ptr rezistenta de dezghetare....de aceea intreb in general ce valoare are aceasta rezistenta sa nu o cumpar degeaba... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2016 se pare ca 2kilo sunt normali ptr aceasta rezistenta de dezghetare.... Link spre comentariu
Vinu-i-bun Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 A, eu credeam că 2k e la senzor.E altceva să ai aparatul defect în fața .Žncă nu am întâlnit vaporizatoare cu doua rez pe defrost,posibil. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Decembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2016 nu vaporizatorul are 2 rezistente....este o rezistenta montata sub vaporizator care dezgheata apa ce se scurge din frigider Link spre comentariu
Vizitator raduverne Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Salut .... a gasit cineva de unde sa cumpere rezistenta de degivrare (cea de sub vaporizator) pt KSU 3320 ie/10 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Esti sigur ca e rezistenta si nu e releul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum