Paul_D Postat Decembrie 5, 2016 Partajează Postat Decembrie 5, 2016 Buna seara, Am la reparat un TV LED Daewoo ET 32S V4B (ceva Smart, are o mufa RJ45), placa de baza 17MB95S-1, sursa 17IPS19-5, panel VES315WNVL-01-B. Placa de baza are SPI flash 25L1606E si NAND H27U2G8F2CTR. Problema lui este ca LED-ul de stand-by nu se aprinde, nu clipeste deci nu pot face upgrade pe USB. Am nevoie, daca are cineva, de continuturi de memorie tip .bin ca sa incerc sa le scriu cu un programator. Va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Verifica mai intai ... sursa. Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 vezi aici:17mb95s 1 25l1606e 17ips19 3 ves315WNES 02 A rar Link spre comentariu
Paul_D Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Va multumesc. Toate tensiunile erau bune, ba chiar pleca si sursa de 24V cu soft-ul corupt. Am scris memoria SPI cu un bin de la d-l Tavi, din DVD-urile Depanatorul, pentru aceasta placa dar de la un TV Toshiba, al meu fiind Daewoo. S-a potrivit perfect. TV rezolvat. Cu stima. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Pai pune dumpul aici poate are nevoie cineva. Link spre comentariu
Paul_D Postat Decembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Atasez bin-ul: mboot.rar Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 Va multumesc. Toate tensiunile erau bune, ba chiar pleca si sursa de 24V cu soft-ul corupt. Am scris memoria SPI cu un bin de la d-l Tavi, din DVD-urile Depanatorul, pentru aceasta placa dar de la un TV Toshiba, al meu fiind Daewoo. S-a potrivit perfect. TV rezolvat. Cu stima. Eu cred ca a incercat cineva soft de pe stick si a stricat bootloaderul din 25L1606E, de aceea nu se mai aprindea nici ledul de st-by, dupa rescrierea spi-ului cu fisierul mboot.bin, nu ai rulat si soft de pe stick usb? Link spre comentariu
attilaa0 Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Atasez bin-ul: mboot.rar Multumim !Dar Mboot este pentru stik,nu pentru memoria spi .Eu m-am gandit la memoria 25L1606 care se scie direct cu programatorul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Multumim !Dar Mboot este pentru stik,nu pentru memoria spi .Eu m-am gandit la memoria 25L1606 care se scie direct cu programatorul. Cind se altereaza continutul flashului 25L1606 si nu ai dump pentru el, se poate rescrie cu fisierul mboot.bin care face parte din soft pentru stick, am aplicat de multe ori aceasta metoda, cind mi-a fost sila sa dau jos flashul si sa salvez continutul, apoi am bagat soft de pe stik necorespunzator si sa alterat mboot din flashul spi, sper ca m-ai inteles......Eu l-am intrebat pe colegu Paul daca dupa rescrierea spi-ului a mai resoftat tv-ul cu stick usb.......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum