Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor pentru un caine de apartament.

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Interesant punctul de vedere!Folosim tigari electronice,gatim in tigai minune,(ne calcam in picioare) inhalam substante provenite din combustibil,inghitim sanatos mancare de la Mc ,in cavitatea bucala tot felul de materiale si substante(la dentist).Putina blana nu strica.(de la mama natura) :rade: Inca nu m-a parasit parul!(sapunul de casa facut in curtea taranului este preferatul meu)

Fiecare se distreaza pe banii lui cum vrea. Din partea mea puteti sa-i primiti si-n pat cu voi.

Eu v-am spus...deoarece sunt Stan Patitul. Doamna mea s-a imbolnavit de la par de caine (a devenit alergica grav de tot).

A trebuit sa tin o catelusa in casa timp de trei ani deoarece era bolnava de epilepsie si trebuia s-o tin sub tratament si sub atenta supraveghere.

Tot timpul casa era plin de par, hainele la fel, etc.....sotia devenise sluga curateniei. Catelusa naparlea tot timpul, deoarece statea la temperatura constanta mereu, iar corpul ei nu mai stia cand este primavara sau toamna.

Sa nu mai vorbim si de miros...cainii miros, iar baie nu este indicat sa le faci zi de zi. Sa nu mai vorbim ca sunt purtatori de microbi, etc...

Ma rog...mai departe nu mai continuu....am spus o data...fiecare se distreaza si face cum vrea si ce vrea. Nu toata lumea este sensibila la lucrurile descrise de mine mai sus.

In momentul de fata am si eu doua catele...le iubesc nespus de mult.....dar au spatiul lor special in curte, frumos amenajat si mereu curat. Daca-as sta la bloc....nici pomeneala de animal in casa!

http://www.elforum.info/topic/115489-animale-de-companie/?p=1456090

Editat de mac01
Link spre comentariu

cea mai potrivita rasa pentru apartament ar fi Dog German Arlechin

Posted Image

sau

Ciobanesc Mioritic Carpatin, daca se vrea mai mult par.

Posted Image

fiecare cu PET-ul lui dorit. eu am un motan. il cheama Atmel :) Pe bune.

Posted Image

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
pisica se plimba singura, n-ai treaba cu ea.

Pisica nu are astfel de pretentii,daca e invatata in casa,acolo sta.Motanul meu iese pe geam si de acolo admira peisajul si isi oxigeneaza creierul,nu sare nici daca-l impingi.O singura data a fost pe picior gresit si a cazut...nici nu stiu cum a ajuns inapoi,asa de repede a suit pe geam,si de atunci e mama prudentei.Nici eu nu sunt de acord sa-i dau drumul pe afara si pe urma sa-mi aduca in casa fel de fel de paraziti,boli si alte alea ce le poate lua lesne de pe afara de la alte animale(dar oricum,nici dumnealui nu tanjeste dupa traiul de maidanez http://www.elforum.info/topic/115489-animale-de-companie/page-4 ).Am avut o tentativa de a tine un coker spaniel dar n-a fost sa fie...ala trebuie sa aiba loc pt alergat,nu e caine de apartament,plus ca lasa par gramada.L-am dus aproape de oras,la curte sa tina companie altui coker,si acolo a fost raiul pt el.La apartament ma chinuiam si eu si el.Trebuie avut grija cand se adopta un caine la apartament,fiecare spatiu va fi impartit si in plus,pe langa bugetul lunar,trebuie alocat timp pt plimbare,macar de doua ori pe zi,desi cu trei ori pe zi ar fi mai fericit.Sincer si eu sunt de parere ca la apartament cel mult un caine de talie mica se poate tine fara prea mult deranj,dar cand imi aduc aminte de diminetile ploioase sau geroase in care trebuia sa tremuram amandoi,inainte de a pleca la job,parca nu mi-ar mai trebui,si zic,mai bine cu motanul. :rade:

Link spre comentariu

eu am avut si caine, si ce pot sa-ti spun, ca o pisica, mai ales rasa care o am eu, se misca lent prin casa, sunt grijulii cu obiectele.

mai au unele probleme cu zgariatul dar nu ca sa distruga. cainele...e o viteza. alearga de colo colo, se loveste cam de tot...latra, roade ...toate astea de plictiseala. nu stiu daca exista vre-o rasa de caine care sa aiba temperamentul unei pisici calme.

oricum ar fi, la sfarsit o sa inchizi topicul asta cu un animalut in poza :)

Link spre comentariu

Am si eu un catel corcitura de maidanez cu pekinez. Vara il tin la curte iar iarna in casa la bloc. Vreau sa spun ca e asa de cuminte cand il tin in casa si te intelegi cu el de zici ca e om. Nu roade nimic si nu distruge nimic. Chiar si cand gaseste usa de la camera putin crapata si nu poate sa intre nu se impinge in ea ci latra politicos sa i-o deschida cineva. Pana nu ii fac semn sa sara in pat nu se urca. Iar daca pleci de acasa cateva ore si il lasi singur, il gasesti unde l-ai lasat. :d Cel mai mult ii place sa-l tii in brate. Eu n-am vazut in viata mea catel asa de cuminte si de inteligent ca asta.

Link spre comentariu

Nu roade nimic si nu distruge nimic.

I-a trecut vremea pt asa ceva.Fiecare catel are o perioada cand e predispus la rontait(cu predilectie incaltaminte din piele).Dar cu rabdare si ceva pagube colaterale,se poate trece usor peste aceasta perioada,dupa care nu mai e tentat sa rontaie alte lucruri.Nu asta ar fi marele neajuns...din punctul meu de vedere marele neajuns era timpul pe care trebuia sa-l petrec in plimbarile zilnice.N-ar fi fost o mare corvoada daca era numai asta,insa cand vii acasa la 19 cel mai devreme si atunci cineva se uita cu niste ochi de milog la tine sa-l scoti afara,parca lasi la o parte toata oboseala si te duci la alergat.

Asa era cokerul,plin de energie,copii erau mici si ii dadeau jos cat tragea la lesa,nevasta a zis ca nu se baga si am mai ramas sa aleg,eu ori eu. :rade:

Link spre comentariu

Am ceva poza,insa fiind prin 2004 nu aveam camera digitala,o sa incerc sa scanez de pe hartie.Karlos ii spuneam,si era o frumusete de caine,mai ales cand ii prindeam urechile cu carlig de rufe deasupra capului ca sa nu si le bage in farfuria cu mancare :rade:

PS-Vad ca ai editat,credeam ca de-al meu intrebai.

Link spre comentariu

I-a trecut vremea pt asa ceva.

Nici cand era mic nu a facut nebunii... doar ca era mai jucaus, tragea de tine sa te joci cu el "de-a muscata". Acum decat vine sa-l iei in brate si daca l-ai tine asa o vesnicie n-ar zice sa se dea jos. Asa sint cainii, fiecare cu personalitatea lui, unii sint mai nebuni iar altii mai cuminti. Dar am observat ca sint mai nebuni cand sint mici, in primul an de viata... si pana la urma e si normal, ca si copii.

Da, daca stai la bloc e problema cu scosul afara. Tre sa-l scoti macar de 2 ori pe zi sa-si faca nevoile.

In total am 5 caini, care stau la curte. Doar pe unul singur il iau cu mine la bloc iarna cand plec.

Toti sint maidanezi luati de pe strada, nu de rasa "nobila" cumparati pe bani grei ! Asta inseamna sa iubesti cu adevarat animalele.

@Victor,

Nu, nu pot.

Editat de Testikov
Link spre comentariu

.

In total am 5 caini, care stau la curte. Doar pe unul singur il iau cu mine la bloc iarna cand plec.

Asa l-am mutat eu pe al meu dupa mai bine de 1 an de corvoada,l-am dus la curte,unde mai era un coker care tanjea dupa tovarasul lui de viata,care murise de curand.Proprietarul chiar a fost bucuros cand l-am intrebat daca nu-l vrea.Prima data cand l-am dat jos din masina,s-a repezit intr-un grup de cca 20 gaini care stateau prin curte linistite,de a starnit un nor de praf si pene de nu se vedea om cu om.Dupa o saptamana cand am fost sa-l vad,dormeau gainile pe spinarea lui.Nu se mai lega neam de nici o gaina,nu stiu cum si ce a facut nea Costica cu el,dar era cuminte si se juca doar cu tovarasul lui.Iarna ii baga in casa,la caldura,dar numai daca ei voiau,altfel,dormeau unde voiau pe afara,sau prin ce cotloane gaseau sa se ascunda.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări